Anbefalinger

Ukas anbefaling (11)

Hva skjer denne uken da? Ny uke, nye muligheter og nye arrangementer. Sjekk ut hva som skjer i ukas anbefalinger - det beste innen musikk, sport, teater og show.

Rufus Wainwright | Fredag | Sentrum Scene

Kjent for sine utrolig engasjerende liveopptredener, vender Rufus tilbake til Norge med et helt nytt band for turnéen. Han kommer til å spille en settliste med klassikere i tillegg til nye låter fra hans etterlengtede nye album, og konserten kan absolutt bli et av årets høydepunkter.

Ikke gå glipp av konserten og kjøp billetter

Chris Holsten | Onsdag-torsdag| Sentrum Scene

Året 2020 ga mange oppturer for Spellemann-vinneren Chris Holsten fra Lillestrøm. I løpet av året var han med i TV2s suksessprogram «Hver gang vi møtes» hele to sesonger og ga publikum flere sterke musikalske øyeblikk. Han herjet også hitlistene med en rekke utgivelser, ledet an med hitlåten «Wish I Never Met You», EP-debuten «Cold Hearts» og ikke minst det unike samarbeidet med Frida Ånnevik og den norske tolkningen av «If The World Was Ending» (JP Saxe & Julia Michaels).

Nå er det mulighet for å se han på Sentrum Scenen og få en følelse av en mer intimkonsert. det er noen få billetter igjen, så det gjelder bare å forte seg!

Stand up på Salt | Tirsdag | Salt

Noen av landets beste komikere inntar SALT sin helt egne standup-scene hver uke! Kom ut igjen og le med i trygge rammer. du kan blant annet se Yngve Skomsvoll
Marius Thorkildsen Aleksander Bastiansen.

Kamelen | Lørdag | Sentrum Scene

Hip hop-artist og historieforteller Kamelen, også kjent som Slim Kamel, ble kjent over natten da han rømte fra politiets varetekt samtidig som han slapp singelen «Si ingenting» i 2015. Nå er han nominert til Spellemannpris i kategorien Hip Hop, og spiller på Sentrum Scene 19. mars.

No. 4 | Lørdag | Oslo Spektrum

No. 4, bestående av Emilie Christensen, Ingeborg Marie Mohn og Julia Witek har gått gradene fra intimkonserter for venners venner via støvete klubbscener og Rockefeller til Operahuset og hovedscenen på Øyafestivalen. Med tre Spellemann-nominerte album og over 35 millioner Spotify-streams, har de befestet posisjonen sin som et av Norges mest populære og elskede band.

De inntar Oslo spektrum lørdag 18. mars Med sanger som «Lite og stort», «Føkk lunsj», «Alt feil», «Låst» og «Farlig». Få en fantastisk kveld med disse tre damer som har gledet seg for å spille live igjen!

Vålerenga Hockey – Storhamar | Torsdag | Jordal Amfi

Bli med Vålerenga i jakta på bøtta og ferden starter mot erkerivalen fra Hamar!
Med fjerdeplass i serien fikk ikke Vålerenga velge motstander, men skal møte laget som er igjen når første, andre og tredjeplass har valgt. Som overskriften forteller. står altså Storhamar for tur, som havna på 6. plass i seriespillet. For en kvarfinaleserie det kommer til å bli! Forrige gang de spilte mot hverandre kvartfinaleserie var i 2011/2012 – da måtte det sju kamper til før de vant 4-3 og gikk til semifinalene.

Det kommer å bli en spennende serie, du kan allerede sikre deg billetter nå!

Bendik | Lørdag | USF Verftet

Sterke kontraster har alltid vært en viktig del av Bendiks univers. Det er en jente med en gutts navn, og såre tekster i mektig innpakning. Musikken drives av få musikere, men låter som et orkester.

Siden hun gjorde sitt inntog som Bendik har Silje Halstensen, som hun egentlig heter, utgitt flere kritikerroste album og spilt hundrevis av konserter. Nå inntar hun USF Verftet med storm og det kan bli en kveld som kommer ikke til å glemmes!