Nyheter

Morsdag og Valentines er i luften- gi en opplevelse til en du er glad i 💘

Det er ikke mange dagene til morsdag og valentines. Hva skal du gi til den du er glad i? Ta med deg mamma eller din kjære på konsert, show, teater eller stand-up!

Så enkelt kan det gjøres – finn inspirasjon i listen nedenfor eller gi bort en opplevelse for livet med Ticketmaster Gavekort. 😍

Raske menn

Stort jubileumsshow med premiere 17. februar på Chat Noir! Unn deg en god latter med noen av Norges morsomste menn. Det sies at en god latter forlenger livet og kanskje også kjærlighet! Da er det verdt å prøve dette.
Calle, Øyvind og Anders, bedre kjent som Raske menn, er tilbake med sitt store 19-års jubileumsshow som vil ose av  nostalgi, latter og pur glede.

Stavernfestivalen

Varme sommerkvelder, gode artister og musikk. Det høres ut som et perfekt oppskrift på gode minner, ikke sant? Stavernfestivalen er den perfekte gave til deg som ønsker å skape minner for livet. Opplev fantastiske artister som Sondre Justad, Astrid S, girl in red, Major Lazer, Lars Winnerbäck og mye mer.

Lineup kan du finne her

Cats The Musical

Ønsker du en uforglemmelig kveld sammen med din mor, få en opplevelse for livet og i tillegg ha en strålende kveld med en av verdens mest kjente musikaler? Da er Cats noe for dere. Musikalen Cats tar utgangspunkt i T.S. Eliots «Old Possum’s Book of Practical Cats», og er et av showene som har spilt lengst på West End og Broadway. 🐱 Anbefales på det varmeste.

Dr. Bergland uten Grenser

Hva med å le så tårene renner, utvide dine grenser og ha en hysterisk morsom kveld med mor eller din kjære? Norges morsomste lege tar turen til Latter med sitt show Dr. Bergland uten grenser.

Med et utgangspunkt i bistand er det ingen grenser for hva han kan snakke om, men vi er sikre på at han fortsetter å levere intelligent, treffsikker og skuddsikker humor som både engasjerer og får deg til å le.

Post Malone – Oslo sommertid

Et av de store høydepunktene i Oslo denne sommeren! Hva med å delta på tidenes største konsert sammen med din kjære? Fenomenet Post Malone besøker Oslo Sommertid, og han er bare den første av en større lineup som blir sluppet i løpet av våren. Hva med å sikre deg billetter allerede nå? Post Malone kommer med et arsenal av megahits som kommer til å få Voldsløkka til å koke.

Ticketmaster.no finner du over 1000 arrangementer du kan velge mellom når du kjøper et Gavekort. Dersom du ikke har bestemt deg for hva du vil gi i gave eller brått kom på at det er morsdag en lørdagskveld så er dette gaven å gi. Gi en opplevelse til noen du er glad i <3

Få mer inspirasjon ved å sjekke ut hva som skjer i ukene fremover down below 👇