Nyheter

Billetter til Justin Bieber – dette MÅ du vite

2022 tar form til å bli en heidundranes fest for deg som er glad i konserter. Tidligere i uken slapp vi nyheten om at JUSTIN BIEBER kommer tilbake til Norge og Trondheim Sommertid. Fredag 19. november slippes billettene kl. 10.00 - nedenfor har vi samlet våre beste tips og triks så du er best mulig forberedt til slippet!

Finn billetter

Interessen etter offentliggjøringen har vært enorm og vi merker at det er mange som har lyst til å se popstjernen i 2022. Det kan derfor være lurt å være litt forberedt om du ønsker å få tak i billetter. Nedenfor har vi samlet litt nyttig informasjon før billettsalget starter.

Hvordan forbereder jeg meg til billettslippet?

Ved store onsales går billettene ofte raskt unna, det er derfor viktig å være godt forberedt ved salgsstart slik at du får muligheten til å sikre deg de billettene du ønsker så raskt som mulig. Pass på at du allerede har opprettet en Ticketmaster-konto før billettene går i salg.

 • Logg deg inn på din brukerkonto FØR salget starter og søk frem arrangementet. Har du ikke profil, registrer deg her på forhånd.
 • Køen åpner for fansen ca. 15 minutter før salgsstart. Du vil ikke få en fordel av å komme inn på sidene før salget starter.
 • Når salget starter får du en unik plass i køen. First come first serve! IKKE oppdater nettleservinduet, da mister du din plass i køen.
 • Køen viser klart og tydelig hvilken plass du har i køen og ca. hvor lang tid det tar før det er din tur.
 • Når det er din tur kan du velge billettene du ønsker og fullføre kjøpet som normalt.
 • Sørg gjerne for at nettleseren din er oppdatert med nyeste versjon av Java og Adobe Flash, og at du bruker siste utgave av nettleseren.
 • Når/hvis du kommer i køen – IKKE refresh siden. Da kan du miste din plass i køen.
 • INGEN kan garanteres billetter, uansett om man er pålogget og klar fra salget settes i gang. MERK at dette gjelder også selv om du har havnet i kø. Det vil si, at når det er din tur i køen, kan du likevel oppleve at arrangementet er utsolgt. Dette gjelder også de som evt. har medlemskap i den aktuelle artisten / bandets fanklubb.
 • Ha ditt betalingskort klart. De fleste banker krever Bank-ID/kodebrikke ved handel på internett. Vennligst ha dette klart. For betaling med Klarna-faktura, må du være over 18 år og kredittverdig. Du kan også bruke Vipps.
 • Skulle du uheldigvis ikke få tak i billetter, ikke la deg friste til å kjøpe billetter andre steder. Det er mange billetthaier i både norsk og internasjonalt farvann som ikke har ærlige hensikter.

Hvordan kan jeg kjøpe billetter til Trondheim Sommertid?

Billetter kjøpes på Ticketmaster.no eller via vår app for iPhone eller Android

Dette er eneste offisielle salgspunkt av billetter, vi fraråder sterkt å bruke alternative portaler som viagogo, onlineticketshop eller å kjøpe fra privatpersoner, da dette ikke garanterer at man har gyldig billett. Om du bruker alternative portaler for billettkjøp har vi ingen mulighet for å ettergå om disse billettene er gyldige før konserten.

 • Registrer deg som bruker her ved å fylle ut de obligatoriske feltene i skjemaet.
 • Er du allerede registrert bruker, klikk på «Logg inn» og legg inn din e-postadresse og passord.
 • Finn det arrangementet du ønsker ved å bruke vår søkemotor. Klikk på «Finn billetter». Dette vil sende deg til et bestillingsskjema.
 • Oppgi antall billetter i ønsket prisnivå, og klikk på «Finn billetter».
 • Klikk på «Fortsett». Du får nå beste ledige plass som tilsvarer ditt søk.
 • Bestillingen din vises på skjermen. Du har nå 10 minutter til å gjennomføre billettkjøpet. Dersom du velger å betale med kredittkort, ha kort og kodebrikke klart for å fylle ut nødvendig informasjon. Bestillingen vil automatisk bli slettet dersom ikke kjøpet gjennomføres innen 10 minutter. Transaksjonen er fullført når bekreftelsen vises på skjermen.
 • Når kjøpet er fullført sender vi en bekreftelse på e-post, det er derfor viktig at du oppgir riktig e-postadresse. 
 • Billettene finner du på ticketmaster.no eller i appen under «Min Konto» og «Mine Billetter».

Hva koster billettene?

Hovedområde / Main area: Kr 1045,- inkl avgift

Golden Circle: Kr 1860,- inkl avgift.

Rullestolbrukere, eget område: Kr 1045,- inkl avgift
(Ledsagere må vise offisielt gyldig ledsagerbevist utstedt av kommunen sammen med billett ved inngangen).

Er det aldersgrense på konserten?

Det er ingen aldersgrense, men barn under 15 år må være i følge med voksne.
Vi anbefaler ikke å ta med små barn på arrangementet, da vi forventer store folkemengder.
Det vil ikke selges egne barnebilletter.