Nyheter

Anmeldelse av 12 gode råd

Torsdag 29. august var det premiere på 12 Gode Råd med Atle Antonsen og Bård Tufte Johansen. Begge er 50 og tiden for læring er slutt. Men hvem gir vel bedre råd enn menn over 50 med lav utdanning?

Billetter

Har du lagt merke til at menn på 50 + ofte har veldig mange råd å gi videre? Dette er noe Bård og Atle har notert seg, og forstår at når de selv har blitt femti- kan de lage et show som omhandler nettopp det, RÅD.

 

Man fikk som publikum mange gode råd og showet var effektivt og morsomt fra start til slutt. Deilig med gode poenger, historier fra deres innholdsrike liv og en smule latterliggjøring av i-landsholdningene til nordmenn om samfunnsaktuelle temaer som klima.

 

Salen humret og lo jevnt over i 1 t og 20 min, som var forestillingens varighet. Ingen tvil om at disse profesjonelle gutta vet å holde på oppmerksomheten og underholde publikum.

 

Du vil neppe tenke at den snaue halvannen timen var bortkastet tid, om du tar deg turen til Chat Noir i løpet av høsten.

Man får til og med litt musikk og sang i showet, hvorav den ene sangen «man må jo kose seg litt da» fort klistret seg på hjernen.

8 av 10 poeng velger vi å gi showet! 

Billetter her