Nyheter

ALESSANDRA – The Queen of Kings tour

Det skal godt gjøres å ikke ha blitt eksponert for det norsk-italienske stjerneskuddet Alessandra etter at hun tok seg til topps i Melodi Grand Prix med bangeren «Queen of Kings».

Billetter i salg fredag 12.mai kl. 13

Som 20 år gammel, har Alessandra – en halvt norsk, halvt italiensk sanger og låtskriver – trollbundet sitt publikum med sin sterke vokalteknikk og stjernekraft.

En lidenskap for musikk har alltid brent inni den unge superstjernen. Siden hun vant sin aller første sangkonkurranse som 6 år, har Alessandra vist at scenen er der hun trives og føler seg hjemme. Hennes ønske om å skrive og opptre førte henne til slutt til hennes andre hjem, Norge.

«Jeg har alltid følt musikk på en veldig spesiell måte. En akkordprogresjon eller en spesifikk tone kan få meg til å gråte fordi jeg føler det så intenst. Så når jeg skriver sanger, er det mye lidenskap og tanker lagt i det. Jeg liker også å kombinere norsk og italiensk kultur. Vi har en tendens til å se annerledes på livet, så jeg liker å blande de to ulike kulturelle perspektivene sammen og se hvor det tar meg.»

En av Alessandras største ambisjoner i livet er å spre budskapet om egenkjærlighet. Et tema som står nært hennes hjerte at hun føler at det bør undervises på skolen. Med den hensikt å inspirere andre til å være trygge og snille mot seg selv, ble den euforiske selvkjærlighetslåten Queen of Kings skrevet.

«Hvorfor læres ikke selvkjærlighet på skolen? Folk går i terapi for å lære å praktisere selvkjærlighet, så for meg er det rart at det ikke er en del av skolens læreplan. Jeg vil bruke musikken min til å spre budskapet om å elske deg selv og finne selvtilliten din, men jeg vil at det skal sies på en morsom og frekk måte. Jeg håper å være et forbilde som inspirerer andre til å elske seg selv og kanskje en dag kan bidra til å gjøre egenkjærlighet til en del av læreplanen.»

Det tok ikke lang tid før Alessandra ble et norsk kjent navn med utgivelsen av hennes styrkende debutsingel; som allerede har passert forbløffende 55 millioner strømmer på tvers av plattformer. Sangen hadde også en økning i popularitet etter at den gikk viralt på TikTok – hvor den har generert millioner av likes og over 250 millioner visninger.

Med en hit-debutsingel i hendene, styrket Alessandra sin verdighet til en superstjernetittel mens hun fremførte sangen under den nasjonale finalen. Hennes kraftige vokalprestasjon kombinert med en ekstraordinære scenetilstedeværelse og karisma resulterer i en forestilling som oser av selvtillit og stjernekvalitet som kan sammenlignes med bransjegiganter som Lizzo og Ariana Grande. Alessandra er kommet for å bli, og hun ønsker å inspirere lyttere i alle aldre og kjønn til å legemliggjøre deres indre Queen of Kings.

Den 27. januar 2024 opptrer hun på Rockefeller i Oslo!

18 års aldersgrense med legitimasjonsplikt. Ingen vergeordning (ref. rockefeller.no)