Musikk

Ticketmaster feirer kvinnedagen!

Ticketmaster feirer kvinnedagen og serverer deg i den anledning en håndfull fantastiske kvinner du kan oppleve live i år!

Synne Vo

På norgesturné | Mars – Juni

Siden gjennombruddet med «Ett minutt» i 2021 har det gått slag i slag med A-listinger, P3 Gull-nominasjon og en festivalsommer, hvor Synne har vunnet over hjertene til publikummere fra Fredrikstad til Tromsø.

Sjekk ut hvor du kan se stjerneskuddet spille!

SKAAR

Kulturhuset i Bergen | 10. mars
Rockefeller, Oslo | 25. mars

24 åringen fra Stord har i løpet av de siste par årene for alvor begynt å posisjonere seg som et av de aller mest spennende popartistene her til lands. I 2020 slapp hun sin debut-EP, «The Other Side Of Waiting», og med denne debuten ble hun nominert til både Spellemannsprisen i kategorien ‘Årets pop’ og ‘Årets nykommer og Gramostipend’.

SKAAR spiller to konserter, en i Bergen og en i Oslo!

Hedda Mae

Rockefeller, Oslo | 16. mars

Hedda Mae har et unikt talent i å absorbere en rekke kjente inspirasjoner fra estetikken på 90- og 00-tallet, for å lage futuristisk popmusikk som er helt hennes egen sound. Hennes groovy, energiske og lekne holdning har blitt varmt mottatt av fans, presse og radio i Norge og internasjonalt.

Låpsley

Rockefeller, Oslo | 16. april

Sist sett på fjorårets Piknik i Parken da hun trollbundet publikum med sin silkemyke soulstemme og sjelfulle elektronika-pop. Nå kommer hun tilbake til hovedstaden og Rockefeller, søndag 16. april.

Judith Hill

Cosmopolite, Oslo | 20. april

Judith Hill er koristen til noen av nåtidens største stjerner som har tatt steget frem til lyskasterne og overbevist publikum og kritikere med sin enigmatiske utstråling og glitrende soulstemme. Hill fikk internasjonal oppmerksomhet av sin fremførelse under Michael Jacksons minnestund og da hun sang duetten «I Just Can’t Stop Loving You» under hans This Is It turne.

Delta Goodrem

Parkteatret, Oslo | 24. april

Delta Goodrem er en prisvinnende singer/songwriter, musiker, skuespiller og bestselgende forfatter. Den australske artisten har blant annet fem #1-album, ni #1-singler, 17 topp-10 hits, 12 australske ARIA Awards, en Silver Logie TV Award og tre World Music Awards (puh). 24. april kommer hun til Oslo for en forrykende og intim konsert.

Emma Steinbakken

På norgesturné | April – Juli

Emma Steinbakken slo igjennom over natten i oktober 2018, da hun slapp debut-singelen «Not Gonna Cry», som har blitt avspilt mer enn 23 millioner ganger på Spotify.

Nå har Emma gjort det igjen. Singelen «Floden» som er Emmas hyllest til Bjørn Eidsvåg i årets sesong av Hver Gang Vi Møtes gikk inn på førsteplass på Spotify allerede før serien startet.

Ingebjørg Bratland

På norgesturné

Ingebjørg Bratland er kjent for sin unike og særegne stemme og sangteknikk.

Hennes karriere startet i ung alder i folkemusikkmiljøet, og har med tiden siktet seg mer inn mot popverden. På scenen er hun en fabelaktig formidler, og med å være nysgjerrig og oppsøkende i sine musikkvalg har denne miksen gitt henne et stort og entusiastisk publikum over hele landet.

Ava Max

Sentrum Scene, Oslo | 10. mai

Du har kanskje hørt «Sweet but a psyko» som er en del av av albumet «Heaven & Hell» som kom ut i 2020, som for manges uvitenhet er skrevet av blant annet av Andreas Haukeland med artistnavn TIX.

Hun er nå aktuell med sitt etterlengtede oppfølgeralbum «Diamonds & Dancefloors» som har fått en rekke gode omtaler, og byr på en rekke nye hits!

Ama Max kan du se på Sentrum Scene 10. mai!

Zara Larsson

På norgesturné

Den svenske popstjernen Zara Larsson har en rekke ganger vært å se på flere av Norges festival line up, og dette året er intet unntak. 25 åringen har i løpet av sin karriere samarbeidet med både Kygo, Alesso, David Guetta og mange fler.

Sjekk ut hvor du kan se popstjernen i Norge i år!

Ayra Starr

Bergenfest, Bergen | 16. juni
Øyafestivalen, Oslo | 9. august

Starr startet karrieren ved å covre en rekke kjente R&B og nigerianske hitlåter på sosiale medier. I 2021 slapp hun en selvtitulert femspors EP som inkluderte hitlåten «Away» som gjorde at verden fikk øynene opp for det kulturette fenomenet.

Du kan se Aya Starr på fredag på Bergenfest 2023!