Musikk

Solid Hip Hop-lineup på Rockefeller

Det er masse bra hiphop på Rockefeller fremover. Fra veteraner som Jaa9 og OnklP, til spennende nykommere som Larsiveli & Makko Makeba og Kjartan Lauritzen. Her er litt mer info om de ulike konsertene!  

Jaa9 og OnklP

Når Jaa9 & OnklP spiller på Rockefeller natt til første mai for tredje gang i 2017 så kan man si at en tradisjon er satt! Gutta slapp et nytt kritikerrost album i høst hvor femmerne stod i kø. Nye sterke låter men også de gamle slagerne vil bli spilt opp, nye venner men også gamle lojale travere kommer, og som vil være med å sørge for en bonanza av en hiphop-konsert, en kveld for historiebøkene som man sier det.
De holder også en alkoholfri konsert tidligere på dagen. Dette er en flott mulighet for å få sett gutta live selv om man er under 18.

Billetter til konsertene 30. april finner du her:

Matinékonsert, under 18

Konserten kl 20:00 på kvelden,  over 18

 


Larsiveli + Makko Makeba er klare med debut-EP og felles konsert på Rockefeller! Larsiveli (24) – et rått raptalent med en inderlig og direkte stil, «stahet og sult, blandet med ydmykhet og koketteri» (Natt & Dag). Storebror Makko Makeba (27) har levert produksjoner av ypperste merke i en årrekke, med sitt karakteristiske «tåkete», basstunge og melodiøse sound.

Billetter til konserten 21. april, finner dere HER

Larsiveli + Makko Makeba

 

Ivan Ave hadde et strålende 2016, med slipp av debutalbumet «Helping Hands», europaturné og konserter på flere store norske festivaler. 2017 startet med slipp av singelen «Also» – co-produsert av Kaytranada – og fortsetter med små drypp fra en kommende fullengder. 6. oktober er han klar for Rockefeller!

Kjøp billetter til releasekonserten for hans nye album «Every Eye» HER

Ivan Ave

 

Kjartan Lauritzen kommer til Rockefeller 13. oktober – selvfølgelig på en fredag! Straight outta Sognefjorden kommer den unge rapperen Kjartan Lauritzen. I løpet av det siste året har karrieren hans tatt fart. Singelen “Havanna” nærmer seg en millionlyttinger, og hit-oppfølgeren “Fredag” ble listet på P3

Billetter finner du HER

Kjartan Lauritzen

NMG/G-huset

For tredje året på rad inviterer NMG/G-Huset med Leo Ajkic i spissen til en rap-bonanza i hovedstaden. Fire brennheite bergensrappere tar turen til Rockefeller 26. mai.

I år blir det konserter med «P3 Urørt»-vinnerne Dårlig Vane, Kamelen, King Skurk One pluss flere overraskelser!

Billetter finner du HER

Dårlig Vane, Kamelen, King Skurk One

 

Oral Bee

Oral Bee nyter en suksess få ville gjettet for noen år siden. Han har utsolgte konserter over hele Norge, og en strøm med radiosingler. Hans nyeste singel «Høyt Over Oslo» med Morgan Sulele har over én million streams – og daglig 50.000 lyttere på Spotify.

Opplev han live på Rockefeller, 9. september. Billetter finner du HER

Oral Bee