Musikk

November-anbefalinger (Rap/Hip-hop/R&B) 🤘

Mørk november? Sjekk ut månedens anbefalinger Rap/Hip-hop/R&B. Alt fra norske til internasjonale artister!

Finn billetter

Lil Tecca

Røverstaden, Oslo | 4. november / Utsolgt!

Generasjon Z trengte en innovatør med evnen til å se bakover, som samtidig skyter fart mot fremtiden. Lil Tecca møtte det behovet og har gitt den nye generasjonen en stemme.

Icekiid

Youngs, Oslo | 4. november

ICEKIID er en av de mest allsidige talentene ny skandinavisk musikk har akkurat nå. Han ble raskt kronet som kongen av afromusikk i Skandinavia, og har de siste årene lekt seg med mange forskjellige uttrykk.

Vinni

Verket Scene, Moss | 11. november

Endelig legger Vinni ut på tur igjen! Ett år etter slippet av monsterhiten «Glorie», og med nye låter som «Baba dro på» med Tshawe, og den kommende singelen «Skygger» sammen med Arif kan vi vente oss en kveld spekket med både nye og gamle slagere!

Musti

Sentrum Scene, Oslo | 11. november

21 år gamle Musti fra Tøyen har på flere måter blitt selve manifestasjonen på den neste generasjonen av norske rappere. De som tør å ta plass uten noen form for tilbakeholdenhet på ambisjonene, og som nekter å la seg sette i gammeldagse båser, enten det gjelder rap-stil, opphav eller kjønn. Nå er hun endelig klar med ny musikk, og sin første headliner-konsert på hjemmebane! 11. november inntar rap-dronningen Sentrum Scene.

Kamara

BLÅ, Oslo | 12. november


Født i Sierra Leone og oppvokst i Bergen, har 24 år gamle Fatumata Kamara nylig startet sin artistkarriere. Hun synger og skriver sine egne låter med en distinkt og særegen vokal som formidler hennes høyst avhengighetsskapende tekster. I sitt tekstunivers møter KAMARA verden med et satirisk blikk; hun utfordrer normer og selvpåførte regler, utforsker identitet, selv-kjærlighet og et sterkt generasjonsskifte i samfunnet.

Central Cee

Rockefeller, Oslo | 16. november / Utsolgt!

Storbritannias hotteste rapper Central Cee kommer til Oslo og Rockefeller i november! Med over 8 millioner følgere i sosiale medier og over 2 milliarder strømminger er Central Cee blitt en av UKs største hiphop-artister.

Kamelen

USF Verftet, bergen | 19. november

Hip hop-artist og historieforteller Kamelen, også kjent som Slim Kamel, ble kjent over natten da han rømte fra politiets varetekt samtidig som han slapp singelen «Si ingenting» i 2015. Kamelen har senere, med hyppige utgivelser, etablert seg som en undergrunnsfavoritt og en viktig musikalsk stemme for en underrepresentert gruppe. Opplev Kamelen live på USF verftet 19. november 2022!

ArrDee

Parkteatret, Oslo | 19. november / Utsolgt!

Rapperen ArrDee, født og oppvokst i Brighton, har fått en pangstart på karrieren med sine relaterbare tekster og unike sound. Lørdag 19. november inntar han Parkteatret!

Stig Brenner

Oslo Spektrum | 25. november

Nøyaktig ett år etter startskuddet gikk for lockdown, 12. mars, 2021, slapp artisten Stig Haugen sitt andre album, «Hvite Duer, Sort Magi». Her lukker han kapittelet for aliaset Unge Ferrari, og tar et steg videre. Denne gangen under nytt navn: Stig Brenner.