Musikk

Norges vakreste poolparty

Blir med og nyt god musikk ved bassengkanten under Poolside Oslo 2016! Lørdag 13. august er alt lagt til rette for en magisk dag i solen i nydelige Frognerbadet.

Se for deg hele bassengområdet omringet av cabanas, Matoma står på scenen i enden av bassenget, baren er åpen og BBQ’en byr opp til en innbydende festbrunch.

Poolside er en sexy opplevelse i Frognerbadet med cabanas, badeballer, daybeds, solsenger, lounger, musikk, oppvarmet basseng og internasjonale artister. Siden det hele foregår i bassengområdet er det begrenset med billetter – førstemann til mølla.

Ordinære billetter i salg her
Cabana-billetter går i salg tirsdag 24. mai
Cabana-billettene gir adgang for 10 personer og inkluderer en reservert Cabana ved bassenget, middag og drikke for kr. 5000,-. Aldersgrense: 20 år.

Ta med deg dine beste venner og opplev Matoma som kjører et intimt sett ved bassengkanten. Jonas Blue – mannen bak landeplagen Fast Car – opptrer for første gang i Norge. Den nye norske stjernen Sonny Alven sørger for god stemning i sommervarmen. Celebert besøk fra Jaa9 & OnklP blir det også, som kun gjør denne konserten i Oslo i år.

Jonas Blue - Fast Car ft. Dakota (Official Video)

Det bygges også et 400 m2 dansepodie over bassenget.

Bring on the summer!