Musikk

JONAS BROTHERS TIL NORGE FOR FØRSTE GANG!

Jonas Brothers til Norge for første gang! The Tour. Five Albums. One Night. - Tar turen til Oslo Spektrum lørdag 18. mai 2024.

Finn billletter

THE TOUR. FIVE ALBUMS. ONE NIGHT. – TAR TUREN TIL OSLO SPEKTRUM LØRDAG 18. MAI 2024.

Billetter i salg fredag 4. august kl 10.00

Jonas Brothers utvider THE TOUR og legger nå til datoer i Europa, Australia og New Zealand. Dette blir første gang de gjester Norge! Turneen starter med 2 utsolgte show på Yankee Stadium 12. og 13. august i år. Bandet vil fremføre fem album hver kveld, fulle av hits fra hele deres katalog, i 86 byer verden over.

Jonas Brothers – Nick Jonas, Joe Jonas og Kevin Jonas – er en av de mest suksessrike gruppene i det 21. århundre, og har solgt over 20 millioner album til dags dato, fått to GRAMMY® Award-nominasjoner, 26 Billboard Hot 100-singler, tre påfølgende Billboard #1-debuter og generert 200 milliarder strømminger. Blant mange utmerkelser har de nylig fått en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

I 2019 startet de comebacket med den Platinum-Certified Republic Records-debuten, Happiness Begins. Den innehold «Sucker», singelen med 5x platina, som debuterte som nummer 1 på Billboard Hot 100, og ble den første #1-singelen for bandet og den første #1-debuten fra en gruppe i dette århundret. Den ble den «longest running #1 Pop Airplay Single of 2019» og mottok en GRAMMY® Award-nominasjon i kategorien «Best Pop Performance/Group Duo».

Happiness Begins, som ble nummer 1 på Billboard 200, skapte på imponerende vis den «største salgsuken i 2019 ved utgivelsestidspunktet» og inneholdt Double-Platinum-singelen «Only Human» og Platinum-singelen «Cool». Bandet bygget opp under albumet med den verdensomspennende «Happiness Begins Tour» – som solgte over 1,2 millioner billetter – og Amazon Original-dokumentarene Chasing Happiness og Happiness Continues. Underveis sjonglerte medlemmene samtidig produktive solokarrierer som i TV, film og vellykkede forretningsforetak. I 2023 beviste Jonas Brothers nok en gang at de er en konstant kraft, og tok fatt på en ny æra med utgivelsen av The Album. Albumet ble produsert av Jon Bellion og inneholder hitsinglene «Waffle House» og «Wings». Jonas Brothers starter «The Tour» med to utsolgte show på New Yorks ikoniske Yankee Stadium 12. og 13. august. Turnéen vil inkludere stadion- og arenadatoer rundt om i verden gjennom 2024, noe som resulterer i bandets største og mest omfattende turné til dags dato.

Vi gleder oss til en magisk lørdag kveld i Oslo Spektrum 18. mai 2024!

Det vil være VIP-pakker til salgs, mer info om de finner du her: vipnation.eu