Musikk

BROILER TAR «THE BEGINNING TOUR» TIL OSLO SPEKTRUM!

Norges største DJ- og produsentduo Broiler inntar hovedstaden 1. mars! Etter å ha solgt ut sin Norgesturné i rekordfart, topper Mikkel og Simen det hele med et spektakulært show i Oslo Spektrum - denne festen vil du ikke gå glipp av!

Billetter i salg fredag 3. november kl. 10.00

«Det siste året har etterspørselen etter mer «The Beginning» vært helt vill, og når vi fikk muligheten til å dra på en utsolgt Norgesturné måtte vi gripe sjansen til å lage tidenes fest på Oslo Spektrum. Det har vært rått å få møte både nye og gamle fans som har ett forhold til albumet som startet det hele for oss. Vi hadde ikke headlinet de største festivalene i Norge om det ikke var for Møndarn, Hokksund og Powerbeat!.»

Mikkel Christiansen og Simen Auke fant hverandre i 2012, og siden den gang har det gått slag i slag. De står bak hits som «Rays of Light» med Chris Holsten, remixen av Imagine Dragons «Shots» og låten «Wild Eyes», som gikk inn på hitlistene i flere land.

I 2022 gjorde Broiler comeback til norskspråklig musikk, noe som førte til hele 5 topp 10 låter med gjesteartister som Kamelen, Emma Steinbakken, Sofi Loud og Caden. I mars ble også hiten «1» med Hjorterud Allé den mest spilte låten i Norge og #1 på Spotify. 

Broiler har headlinet noen av de største festivalene i Norge, og opparbeidet seg et solid live-rykte gjennom sine opptredener på Stavernfestivalen, Findings i Oslo og Festningen i Trondheim, for å nevne noen. Etter at deres pågående Norgesturné «The Beginning Tour 2023» ble utsolgt på rekordtid er de nå klare for Oslo Spektrum fredag 1. mars 2023.

Aldersgrense: 18 år (legitimasjonsplikt)