Teater

Premiere av «Verdens Beste Show»

BMI (Bare Moro Impro) har tatt på seg den utfordrende oppgaven med å lage verdens beste show, og ut i fra responsen fra publikum gir det inntrykk av at gjengen er på god vei! Gruppen sin erfaring med impro gir showet et unikt innhold og føles derfor som et friskt pust av underholdning.

Ordene «verdens beste» blir ofte brukt i sammenheng med underholdning, men hva skal egentlig til for at et show skal bli til verdens beste? Kanskje litt sang, aktuelle temaer, helst et dansenummer, og gjerne litt politisk satirer. Et så innholdsrikt show burde dekke publikum sitt behov, og dermed stikke av med seieren og tittelen verdens beste show.  Det er nemlig dette spørsmålet BMI, eller Bare Moro Impro, har basert sitt nyeste show på. De har samlet det beste fra alle verdener i en fartsfylt pakke hvor det er kort mellom latterkulene.

BMI består av kvartetten Christian Fredrik Mikkelsen, Olav Svarstad Haugland, Emil Lystvedt Berntsen og Leo Magnus de La Nuez. De siste seks årene har de reist landet rundt for å underholde det norske folk med gøyal impro, men nå har gruppen lagt fra seg impulsiviteten og laget et show med manus, koreografert dans og sang. Siden de for første gang skulle planlegge et show, bestemte de seg likeså godt for at det måtte bli verdens beste!

Det ble høylytt latter hele kvelden og publikum fikk servert sketsjer om viktige temaer som Slovenske MGP grupper, røykeloven og dramaturgien av TV-serien Heimebane. Gruppen delte til og med personlige historier om vanskelige tider som aldri har sett dagens lys. Det ble også en herlig avslutning med et ekte hverdagsproblem, for sliter du med gode captions på Instagram? På denne kvelden fikk vi gode tips fra BMI med inspirasjon hentet fra kremen av Norge; influencers.

Kvelden ble avsluttet med stående applaus, og vi takker BMI for å gitt oss verdens beste opplevelse. Lurer du på hva du skal fremover? Ta turen til Verdens Beste Show på Latter, men pass deg slik du ikke blir et offer for kilemannen.