Teater

Gjenopplev magien i Dirty Dancing

«Nobody puts baby in the corner»

An Evening of Dirty Dancing til Oslo Konserthus! Britisk suksess og 5-stjerners hyllest til det største film-soundtracket gjennom tidene. Den originale feiringen av det ikoniske og multi-prisvinnende soundtracket til filmen Dirty Dancing. En høy-energi, følelsesmessig berg og dalbane av en kveld – med storslått koreografi og bøtter med nostalgi. Inkluderer klassikerneHungry EyesYou Don´t Own MeShe´s Like The Wind, Oskar-vinnende (I´ve Had) The Time of My Life og mange fler. Ta på deg danseskoene og gjør deg klar til vårens HETESTE feel-good show!

Dette blir en hyllest av den tidløse klassikeren, som fortsatt rører folk verden over. Her finner dere billetter til forestillingen 19. mai >> bit.ly/2oHhDpS

Dirty Dancing - Time of my Life (Final Dance) - High Quality

Regissør: Paul Spicer er kjent fra utallige hovedroller som skuespiller og regissør på West End og Broadway i blant annet «Mamma Mia!», «Fame» og «Saturday Night Fever». Regissøren sier selv om An Evening of Dirty Dancing: «Stemningen er alltid elektrisk. Vi oppfordrer publikum til å synge med og se for seg at de befinner seg i sommermånedene i 1963. Jeg har sett folk forlate teateret bokstavelig talt høye på opplevelser. Jeg har sett folk bryte ut i gråt av ren glede!»