Jul

Julenatt

Den tradisjonsrike konserten Julenatt legger nok en gang ut på en omfattende turné i førjulstiden, og i år er det Jørn Hoel, Lisa Stokke, Emil Solli-Tangen og Lise Mæland som sammen med sine eminente musikere Frøydis Grorud og Trond Lien, skal skape varm og vakker julestemning i kirker over store deler av landet.

Kjøp billetter

Gjennom sine sju år på veien, har konserten Julenatt blitt kjent for å skape den varme, lune og gode julestemningen. De kjente og kjære julesangene er alltid representert i repertoaret, samtidig som vi også vil frembringe smil, latter, tårer, gåsehud-øyeblikk og stunder til ettertanke med denne konserten.

Dette årets fantastisk artister

Hele Norges Jørn Hoel sang seg inn i musikkhistorien og norske hjerter med Har en drøm og Ei hand å hode i på 80-tallet, og har siden den gang imponert med sitt brede musikalske spekter – fra pop, soul, blues og latinamerikanske rytmer. Mange har den siste tiden hatt gleden av å oppleve Jørn i showet Vår Beatles-hyllest på Chat Noir og på turné over hele landet. Vår internasjonale musikalstjerne, Lisa Stokke, hadde sitt store gjennombrudd da hun som den første i verden spilte hovedrollen Sophie i musikalen Mamma Mia i London. Hun har spilt i flere musikaler, teateroppsetninger og filmer, både internasjonalt og her hjemme. Lisa Stokke sang den norske versjonen av Let it Go (La den gå) i Disney-suksessen Frozen. Tenoren Emil Solli-Tangen ble som en av de yngste søkerne gjennom tidene, tatt opp til Statens Operahøgskole i Oslo. Emil gjør med sin store stemme konserter og operaroller over det ganske land, og har gjennom flere år hatt sin egen julekonsert. Lise Mæland har imponert mange med store og varme stemme. Hun har gjennom flere år vært en del av trioen Tre Sopranos, deltatt i X-faktor, opptrådt på NRKs Beat for beat og var nå i sommer en av artistene på årets Over Oslo-festival under sitt artistnavn Melis.

Også i år har vi med oss musikere fra øverste hylle; Frøydis Grorud (saksofoner og fløyter) og Trond Lien (kapellmester, tangenter) – begge kjent fra NRK-programmet Beat for beat gjennom en årrekke.

Hjertelig velkommen til konserten Julenatt!