Familie

Disney 100: The Concert

En hyllest til 100 år med fantastisk musikk. Det beste av Disneys musikk fremført av live orkester og soloartister i Telenor Arena

Billettsalg tirsdag 13.des kl. 10!

Den helt nye konsertforestillingen Disney100: The Concert kommer til Telenor Arena den 20. oktober 2023 for å feire Disneys 100-årsjubileum. Konserten presenteres av FKP Scorpio og produseres av Semmel Concerts.

Disney100: The Concert i Telenor Arena kommer til å inneholde ikoniske filmscener som vises på storskjerm, samtidig som den fantastiske musikken fremføres av Hollywood Sound Orchestra, sammen med inviterte stjernesolister. Det blir en magisk helaften!

Showet kommer blant annet til å inneholde de beste sangene fra filmer som Skjønnheten og Udyret, Mary Poppins og Encanto, samt utvalgte klassikere fra Pixar, Star Wars og Marvel.

Helt siden The Walt Disney Company ble grunnlagt i 1923 har dets helter og heltinner legemliggjort fantasi, magi, store følelser og drømmer i fascinerende verdener, til toner av fantastisk, og mange ganger prisbelønt, musikk.

Uansett om sangene har blitt fremført under vann eller på åpent hav, langt ute i universet eller hjemme på barnerommet, har soundtracket til Disneys fortellinger gått rett inn i hjertet og berørt generasjon etter generasjon.

Konsertserien Disney in Concert har fortryllet fans fra hele verden siden 2016. Den nye spesialversjonen av konserten presenteres som en del av Disney sitt 100-årsjubileum, og kommer til å by på en fortreffelig fest for å feire 100 år med eventyr, 100 år med følelser og 100 år med Disneys musikalske magi.