Ukas anbefaling

Hva med noe helt annet? (44)

Ny uke med nye arrangementer. Vi anbefaler et varriert utvalg konserter og show, med både humor, musikal og konserter rundt omkring i landet!

Hva med noe helt annet?

Minor Majority + Karen Jo Fields

John Dee, Oslo | Onsdag

Minor Majority sitt andre album If I Told You, You Were Beautiful fyller 20 år i oktober. Dette feirer bandet med jubileumskonsert på John Dee onsdag 2. november, der originalbesetningen fremfører albumet i sin helhet.

Julegøy

Ole Bull, Bergen | Ons-Lør

Gjør deg klar for årets store latterbombe! «Julegøy» med Thomas Giertsen, Espen Beranek Holm, Jonis Josef, Jan Tore Kristoffersen, Hanne Mellingen og Dangfart Tønnesen

Ingebjørg Bratland

Maihaugsalen, Lillehammer | Torsdag

Ei ganske sann historie er en konsertforestilling som tar for seg Ingebjørg Bratland sin reise fra da til nå. Hun tar et oppgjør med imaget sitt og oppfatninger fra folk og fe i en musikalsk og underholdende innpakning.

Skambankt Grand Finale

DNB Arena, Stavanger | Fredag

Etter nærmere to tiår på veien og ti album i sekken, takker Skambankt for seg. 4. november 2022 går Skambankt på scenen for aller siste gang. Sammen med fansen ønsker bandet nå å legge til rette for tidenes Skambankt-fest hvor det ikke skal spares på noe!

Kvinner på randen

Chat Noir, Oslo | Tors-Lør

Kvinner på randen er tilbake med 25-års jubileumsforestilling høsten 2022 på Chat Noir.

deLillos

Verket Scene, Moss | Lørdag

I fire tiår har deLillos vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har stødig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. deLillos ble dannet i Oslo i 1984, og regnes som en av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag.

Jaa9 og Onklp

Vulkan, Oslo | Lørdag

Jaa9 & OnklP feirer 20 år som duo i 2022, og det feires selvfølgelig med turné og ny musikk!

Pussy Riot

Cosmopolite, Oslo | Lørdag

Når Oslo World i år inviterer dem tilbake, møter vi et hardtslående band som har funnet banebrytende måter å omsette brennbare budskap i uforglemmelige, visuelle liveopplevelser. Slik treffer de hardere enn noensinne.

Klypa – 20 år og like forbanna

Ricks Teater, Bergen | Fredag

Kjellen og co har hatt ei tøff tid under korona, men no slår dei tilbake for fullt! I 20 år har denne herlege gjengen berika liva til folk rundt i heile noregs land, og no er dei klar for å feire vidare i Bergen.