Ukas anbefaling

Hva med noe helt annet? (43)

Ny uke med nye arrangementer. Vi anbefaler et varriert utvalg konserter og show, med både humor, musikal og konserter rundt omkring i landet!

Hva med noe helt annet?

TØFL

Parkteatret, Oslo | Tirsdag

Etter strålende mottagelse for deres nye singler er TØFL klare for å spre sitt boblende liveshow til enda flere. I vår spilte stavangerbandet sine første post-pandemi konserter, og rev fansen ut av konsertdvalen med utsolgte konserter i alle de store byene. Arragnementet er en del av yngling konsertserien til Parkteatret og har fri alder!

Odd Nordstoga

Hovedscenen Stavangeren, Stavanger | Onsdag

Med sekken full av både nye og gamle favorittlåtar, legg heile Noregs Odd Nordstoga ut på ein haustturné, som også markerar sleppet av eit heilt nytt album. Med seg på tur har han sitt eminente band, med nokon av landets ypparste musikarar, som trippar etter å formidle den etterlengta kjensla av samspel som berre eit skikkeleg godt orkester kan levere.

Heine aleine og to til

Lille Ole Bull Scene, Bergen | Tors – Lør

Det finnes mange musikere og det finnes mange artister, men det er ikke mange som kan kalle seg entertainer. Sangeren Heine Totland er en av de få. Den sjarmerende vestlendingen mestrer det å være musiker, artist – og underholder. Det blir fort allsang og rockefot, smil og glede, og det oppstår en sjelden feelgood-stemning i salen når Heine Totland er i sitt ess.

Jan Eggum – En natt forbi

Forum Scene, Bergen | Tors – Lør

Forestillingen er basert på Eggums musikk, og tar utgangspunkt i de sterke sangtekstene hans. Jan Eggums musikalske univers har blitt en nasjonalskatt som mange kan kjenne seg igjen i. Du har sikkert hørt sangene før, men du har neppe sett dem formidlet på denne måten. Det er et stjernelag som står på scenen i Bergen i høst, med Bjarte Hjelmeland og Karoline Krüger i hovedrollene. Laget toppes av Jan Eggum som medvirker på scenen som seg selv.

Adrian Sellevoll

Skau Bar, Bergen | Fredag

Den kontroversielle og svært populære realitydeltakeren Adrian Sellevoll har den siste tiden bemerket seg ikke bare på TV-skjermen, men også som artist med flere hitlåter!

Honningbarna

Folkebadet, Sandvika | Fredag

I sin intense levetid har Honningbarna utgitt fem album, vunnet Spellemann- og P3 Gull-priser, og gjennom hundrevis av konserter i inn- og utland blitt stadig hyppigere omtalt som Norges beste liveband.

Så som i himmelen

Maihaugsalen, Lillehammer | Fredag og Lørdag

Så som i himmelen var en av svensk filmhistories mest populære og ble i 2017 omgjort til musikal. Med fantastisk nykomponert musikk ga den nytt liv til Kay Pollaks prisbelønte historie om dirigenten som kommer tilbake til sin barndoms by og tar over det lille kirkekoret.