Ukas anbefaling

Hva med noe helt annet? (3)

En ny uke byr på nye opplevelser. Sjekk ut ukas anbefaling!

Jessie Reyez

Rockefeller, Oslo | Mandag

R&B sjerneskuddet Jessie Reyez spiller på Rockefeller denne uken, allerede i kveld!

Den Grammy-nominerte artisten slo i 2017 gjennom med den kritikerroste EP-en «Kiddo», og «Being Human In Public» året etter. Jessie har allerede vunnet hele fire Juno Awards, som er Canadas svar på Grammy.

Tidligere har kun skrevet låter for kjente artister som Calvin Harrys og Dua Lipa, og samarbeidet med Eminem. Nå står hun selv i sentrum, hvor du kan oppleve henne live på Rockefeller i kveld!

Huskestue

Screen Studios Nydalen | Tirsdag

Velkommen tilbake til Huskestue hvor Siri, Kristian og Dag Otto ønsker dere varmt velkommen inn i kjellerstua. Bli med på en ettermiddag fylt med ufiltrert quizinnspilling preget av både humor og avstraffelse. Allmennkunnskapen til kveldens gjester skal testes med hinder som strøm og andre overraskelser underveis.

Ikke bekymr deg, du har ingen butikk du skal rekke før showet – enkel snacks og drikke er nemlig inkludert i billetten!

Stand Up på Klubbscenen

Latter, Oslo | Tirsdag til Lørdag

Fra tirsdag til lørdag byr klubbscenen på 5 nye komikere! Tilbring kvelden på Latter hvor du garantert går hjem med et smil om munnen. 

Finn en kveld som passer deg, og inviter med den du ler mest sammen med!

Så som i himmelen

Oslo Nye Teater | Tirsdag til Lørdag

Så som i himmelen er en av svensk filmhistories mest populære og ble i 2018 omgjort til musikal. Den hjertevarme filmen som fikk hele Norge og Sverige til å le og gråte, har blitt en hyllet musikal og settes nå opp på Oslo Nye Teater. Med fantastisk nykomponert musikk ga den nytt liv til Kay Pollaks prisbelønte historie om den kriseramte dirigenten Daniel, som kommer tilbake til sin barndoms by og tar over det lokale kirkekoret. Koret består av helt vanlige mennesker; unge og gamle, tykke og tynne, lange og korte, og viser et persongalleri helt ulikt hva man vanligvis ser i en musikal. Så som i himmelen er historien om den verdensberømte dirigenten, som forelsker seg i jenta fra ICA-butikken og det er historien om den store ener, som lærer om verdien av fellesskap og om det store i det lille.

Musikalen kan sees fra tirsdag til lørdag, hvor du kan finne e dag som passer akkurat deg!

Isak Shorty

Kulturhuset, Oslo | Torsdag

22 år gamle Isak fra Ålesund har gjort seg svært bemerket, hvor han som 16 åring i 2017 debuterte som rapper og allerede året etter i 2018 vant Musikkprisen. Ålesunderen har spilt på en rekke store festivalscener som blant annet Jugendfest og Øyafestivalen.

Han sier selv at han lager rap-pop, servert i en pop-boble.

Nylig har han komt ut med en EP som feires med en konsert i Laboratoriet på Kulturhuset!

Ricky Rich

Cosmopolite, Oslo | Torsdag

Ricky Rich har med tiden blitt kjent med sine unike låter, og hadde sitt gjennombrudd med låten «Habibi» i 2017 som nylig ble en internasjonal TikTok trend som resulterte i at låten ble remixet til mange forskjellige språk. En av de som hoppet på remix trenden var den amerikanske rapperen A Boggie Wit da Hoodie som har over 19Mill månedlige lyttere på Spotify. Dette er en artist som er verdt å bemerke seg, som er å se på Cosmopolite allerede på torsdag!

Technosatan

Krøsset, Oslo | Fredag

Technosatan ble skapt med et ønske om å lage ren støy, bestemt og kompromissløs. Fysisk musikk som tvinger kroppen i bevegelse og transe. Resultatet er hardt, melankolsk, og fysisk befriende. Tunge synther og sirkelsag-gitar slynges inn i et enormt atmosfærisk rom. Bandet bringer et monumentalt liveshow der musikerne stoisk fører an. Ristende høyttalere og flakkende lys leder publikum gjennom en støyseremoni.

Technosatan er rave i slow motion, en hissig galopp inn i en fjellvegg, et dykk i en skitten kulp. Bli med å opplev bassen strømme gjennom kroppen på Krøsset på fredag!