Anbefalinger

Ukas anbefaling – (6)

Hva skjer denne uken da? Ny uke, nye muligheter og nye arrangementer. Sjekk ut hva som skjer i ukas anbefalinger - det beste innen musikk, sport, teater og show.

Er du ute etter å fylle opp din kulturell kvote etter en lang periode uten å kunne dra på teater f eks ? Her kommer Ticketmaster med noen høydepunkter som vi anbefaler på det sterkeste du må få med!

Byens spor | Oslo nye teater | Tirsdag-Lørdag

BYENS SPOR blir endelig teater. Dette er et storslått episk verk om Oslo i etterkrigstiden, og første bok i serien er nå dramatisert for teater. Her blir vi kjent med Oslo, gatene som binder byen sammen og menneskene som bor i dem.  Petter Næss’ regi, følger vi den lille familien Ewald og Maj Kristoffersen, og deres sønn Jesper. De bor i en typisk bygård på Fagerborg på Oslos vestkant, der alle kjenner alle. Jesper er ikke like flink til alt, men han er svært god til å lytte.

Meg og Dolly – Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton | Chirstiania Theater | Torsdag – Lørdag

Med over 3000 låter i bagasjen og 40 år siden superhiten «9 to 5» ble gitt ut er det klart for å feire en av nåtidens største artister i forestillingen «Meg og Dolly».

På scenen står den folkekjære artisten Hanne Sørvaag som skal ta deg med på en musikalsk reise i Dollys univers sammen med et stjernelag av musikere.

Hanne har elsket Dolly siden hun var en liten jente, og hun har vært en stor inspirasjon for Hannes karriere. Dette vil du merke gjennom historier, opplevelser og låter i forestillingen «Meg og Dolly».

Ole Paus og Jon Niklas Rønning – Skilt ved fødselen | Latter | Fredag-Lørdag

To musikalske humorister fra to generasjoner, Ole Paus og Jon Niklas Rønning, møtes endelig til sin første store forestilling sammen på Latter, Aker Brygge i Oslo. Begge skriver humorlåter om tiden vi lever i og Rønning er velkjent for sin parodi på Paus. Forestillingen får, naturlig nok, tittelen «Skilt ved fødselen».

Kevin Vågenes- Singel i parterapi | Olle bull Scene | Onsdag – Lørdag

Kevin Vågenes har levd hele livet som singel, men har allikevel fått hele Norge til å elske Parterapi.

I ”Singel i Parterapi” står Kevin Vågenes for aller første gang alene på humorscenen med et morsomt, musikalsk og personlig show. I tillegg til å bli bedre kjent med Kevin bak masken, får vi møte både Kjell-Simen, Kenneth, Sara-Eline og flere av de høyt elskede karakterene fra Parterapi-sofaen»

Erlend Osnes – Kjærleik | Rockefeller | Torsdag

Erlend Osnes er endelig tilbake på scenen!
Kjærleik er hans tredje standupshow og denne gangen er det som tittelen sier,
kjærligheten det skal vitses om.
 
Kjærlighet spenner seg fra røde roser på en date til krangel om en brødrister ved et brudd, fra samliv til singelliv, fra likestilling til forskjellsbehandling og kjærlighet for seg selv og for andre.