Ukas anbefaling

Ukas anbefaling (24)

Denne uka kan du oppleve en rekke konserter og festivaler landet rundt!
Hvor befinner du deg denne uka? ☀️🍦

Slippkonsert – Sofia Aarvik

Dunk, Oslo | Onsdag

Sofia Aarvik har beveget seg fra soulens verden til alternativ R&B med EP’en «KINTSUGI». Tekstene til Sofia Aarvik har en sårbarhet og visdom i seg som ofte gjenspeiler en kamp om å lete etter det gode, vakre og sanne i tilværelsen.

Det kommer mer musikk fra Sofia Aarvik fremover, og feiringen av «KINTSUGI» på Dunk på onsdag blir startskuddet for en spennende musikalsk reise videre!

Spoon

Bergenhus Festning, Bergen | Onsdag
Rockefeller, Oslo | Torsdag

Spoon spiller denne uken både på onsdagen av Bergenfest, og på Rockefeller på torsdag!

Den amerikanske kvintetten fra musikkhovedstaden Austin, Texas har holdt en solid rockekurs siden den smått legendariske debuten «Telephono» i 1996. Nå i sitt tredje tiår, har Spoon sluppet sitt tiende album «Lucifer on the Sofa», som premierte bandet med en Grammy-nominasjon i kategorien Best Rock Album i 2022!

Bergenfest

Bergenhus Festning, Bergen | Onsdag – Lørdag

Bergenfest er en av Norges største musikkfestivaler og finner sted i vakre omgivelser på Bergenhus Festningsområde, ytterst på Bryggen i Bergen.

Fra onsdag til lørdag byr Bergenfest på det aller beste av internasjonale og norske artister i en rekke forskjellige sjangre! I løpet av fire dager kan du oppleve rundt hele 50 artister!

OverOslo

Grefsenkollen, Oslo | Onsdag – Lørdag

OverOslo arrangeres for 11 gang i år! Siden starten har OverOslo vokst til å bli en av Østlandets største og mest populære musikkfestivaler. Festivalen tilbyr deg en førsteklasses festivalopplevelse; utsikt mot byen og solnedgangen, grønne og publikumsvennlige konsertamfier, digg mat og drikke – og et køfritt festivalområde hvor du og gjengen kan nyte akkurat det en festival skal være.

PiPfest

Sofienbergparken, Oslo | Torsdag – Lørdag

PiPfest er en intim musikkfestival i Sofienbergparken i Oslo som har fokus på kvalitet og god musikk, med en tilbakelent og intim atmosfære. Festivalen arrangeres for tredje gang nå fra torsdag til lørdag!

FOMA

Sjøflyhavna ved Fornebu | Torsdag & Fredag

Fornebu Music & Arts Festival arrangeres i fantastiske omgivelser ved Sjøflyhavna på Fornebu. Forsommeren kjøres i gang med en festival fylt med musikk, kunst, og kulinariske opplevelser!

Du får på FOMA sine to scener se og oppleve etablerte og up-and-coming artister, fra både inn- og utland. Kanskje du også finner din nye favorittkunstner blant kunstutstillingene på området?

Dalane Bluesfestival

Egersund Sentrum | Torsdag – Lørdag

Dalane Bluesfestival arrangeres i Egersund Sentrum. I år kan du oppleve en rekke kjente artister opptre, i en atmosfære

Rondaståk

Lokkarsletta 3, Gålå | Torsdag – Søndag

Fjellfestivalen Rondaståk har holdt det gående siden 2014, og arrangeres hvert år i midten av juni, med konserter, aktiviteter og tonnevis med hygge fra torsdag til søndag!

Publikumet er en god blanding av tilreisende som gjerne camper i telt, hyttefolk og lokale. Felles for alle er at de er glade i fjell, sprell og god musikk! Her finner du folk i alle aldre over 18 år.

Sommerbris

Odderøya, Kristiansand | Fredag & Lørdag

Sommerbris foregår på Odderøya i Kristiansand Sentrum Selve festivalen er delt inn i to områder med en live scene i Amfiet og en strandbar i Bendiksbukta. I Amfiet kan du oppleve artistene, og danse og synge til god musikk!

I Bendiksbukta finner du en sommerlig oase med daybeds, og alt du trenger for å late som du er i syden ☀️

Mablis

Vålandsskogen, Stavanger | Fredag & Lørdag

Mablisfestivalen er en todagers utendørs musikkfestival som arrangeres i idylliske Vålandsskogen – i gåavstand fra Stavanger sentrum.

Mablis er en inkluderende kulturarrangør av høy kvalitet for enhver smak. Med hovedfokus på musikk innenfor rock, pop, urban og beslektede sjangre! Mablis ønsker å bidra med en festival som skaper glede og samhørighet for alle!

Mablis har fri aldersgrense hvor barn under 14 har gratis adgang i følge av voksen med billett.

Moss Vannsportfestival

Rabben på Verket, Moss | Fredag & Lørdag

Den nye, legendariske festivalen i vann og på land er tilbake med enda mer fart og moro, og for ikke å glemme musikk!

Festivalen åpner på fredag med dødsing på Rabben som er den nye stranden på Verket, og Dragebåtracet på lørdag!