Ukas anbefaling

Ukas anbefaling (15)

Denne uka byr på opplevelser til nye høyder! Show på is, både store og mindre artister, konserter og god musikk! Hva kunne du tenke deg å dra på denne uka?🤩

Ward Hayden & The Outliers

Lille Ole Bull, Bergen | Tirsdag

Bandet gikk tidligere under navnet Girls Guns and Glory, men endret i 2018 navn, da det gamle bandnavnet viste seg å være litt misvisende for disse karene fra østkysten. 

Bandet har spilt en rekke steder rundt om i Norge, hvor de blant annet har solgt ut flere av konsertene sine – med andre ord et fantastisk liveband!

Konserten inngår i konsertserien Bergen Live Sessions vår 2023

Roger Waters

Telenor Arena, Fornebu | Tirsdag og onsdag

Den engelske musikeren, låtskriveren og komponisten Roger Waters kommer til Oslo denne uka!

Du vil høre både gamle klassikere og nyere låter både på tirsdag og onsdag på Telenor Arena.

Murder Maids

John Dee, Oslo | Fredag

Trondheimsbaserte Murder Maids har bemerket seg på kort tid etter at de i 2021 slapp det kritikerroste debutalbumet «Knives Out». Siden har de herjet både klubbscener og festivalscener rundt om i landet og ble nominert til årets gjennombrudd under Spellemannprisen 2021.

Kanskje du får høre sanger fra det nye albumet som slippes denne våren? Ta turen til John Dee på fredag!

Emelie Hollow

Sandvika Folkebad, Sandvika | Fredag

Emelie Hollow fra Vinterbro i Ås kommune var bare 12 år gammel da hun ga ut sin første egenskrevne låt, på Universal Music, etter å ha vunnet en låtkonkurranse i regi av P4.

Selv ser hun på låtskrivingen som en form for terapi og en måte å få uttrykk for det hun ikke alltid er i stand til å si på noen annen måte.

Bingokongen fyller Rockefeller

Rockefeller, Oslo | Lørdag

Bingokongen slår på stortromma på lørdag denne uka!

Alt blir stort. Alt blir mer. Alt blir mer av alt og større enn størst. I billetten ligger det 2 bingobonger, men det legges til rette for å øke vinnersjansene ved å kjøpe mer ved ankomst. Det er ganske sikkert, ja 100% sikkert, at det vanker en del overraskelser på scenen denne kvelden!

Ingebjørg Bratland

Fjellhaven, Gjøvik | Lørdag

Ingebjørg Bratland er knapt fylt 30 år, men hun er allerede kjent både nord og sør i vårt langstrakte land for sin vakre sangstemme og enestående formidlingsevne.

Ingebjørg er nysgjerrig og oppsøkende i sine musikkvalg, og det er godt synlig blant et knippe av hennes mest kjente låter, som er en blanding av hennes egne og tolkninger av andres låter.

Hyllest til Joni Mitchell

Grieghallen, Bergen | Lørdag

Joni Mitchell fyller 80 år i år, og det er over 50 år siden debutalbumet hennes ble utgitt. For å markere dette reiser kapellmester Anja Lauvdal og et storslått orkester på turné i april. Konserten er en hyllest til den ikoniske låtskriveren og artisten Joni Mitchell.