Ukas anbefaling

Ukas anbefaling (20)

Nasjonaldagen, musikk, humor og show! Denne uka byr på et bredt utvalg av opplevelser og aktiviteter🎉🍦

Steve Hackett

Sentrum Scene, Oslo | Tirsdag

Etter kjempesuksessen med sin siste soloturné, og utsolgt konsert på Sentrum Scene, returnerer Steve Hackett tilbake til Sentrum Scene allerede i morgen!

Denne turneen skal markere 50-årsjubileet for det legendariske Genesis-albumet Foxtrot, som var essensiell i å etablere bandet som en storhet i britisk rock. Gitarist Steve Hackett ble med i Genesis i 1971, og debuterte på albumet Nursery Cryme, som ble større i resten av Europa enn i Storbritannia da den kom ut.

Nå gleder Steve Hackett seg til å spille Foxtrot og andre godbiter for fansen!

Manna

SALT, Oslo | Tirsdag

Reggaebandet Manna slapp nylig sin fjerde studioutgivelse med plata GUD, som er utgitt på eget selskap. Som tidligere når de har gjestet SALT har de også denne gang fått med seg både Jørgen ‘Joddski’ Nordeng og Håvard ‘Jan Steigen’ Jensen. Det er med andre ord duket for en herlig Roots Reggae-opplevelse med sannsynligvis et av Norges desidert heftigste reggaeband!

Etter 17

Rockefeller, Oslo | Onsdag

På selveste grunnlovsdagen fortsetter suksessen fra i fjor, hvor Rockefeller blir gjort om til Oslos største klubb – i år i ny drakt: Etter 17! For når frokosten er unnagjort og stivpynten har blitt litt rufsete i kantene, er det bare sette kursen mot Rockefeller for å danse!

I år Rockefeller til klubbkveld med Che Lingo, Levanto og Ugo & Harrison First! Det blir fengende rytmer i sjangeren hiphop, R&B og neo house, og vi lover en kveld full av overraskelser!

17. mai-konsert med Osøren Jazzensemble og Marita Moe Sandven

Oseana Os Kunst og Kultursenter, OS | Onsdag

Tradisjonen tro inviterer Oseana Os Kunst og Kultursenter til 17. mai konsert med Osøren Jazzensemble og Marita Moe Sandven!

Det blir åpen bar og salg av rømmegrøt, is og kaffé.

Turab

Parkteatret Scene, Oslo | Fredag

Det skjer mye rundt den unge artisten og skuespilleren Turab, og 2023 blir et hektisk år!

Turab er klar med mer musikk, og først ut er «Svartedøden» – en låt som handler om å trosse dødsangsten, fordi er det en ting som er lovet i livet, er det døden. Låten er første låt ut fra Turabs kommende andrealbum, «Himmelrotter fra landsbyen» – det næreste, ærligste og mest personlige prosjektet til Turab så langt.

nieu show

Nieu Scene, Oslo | Fredag

Hver helg kommer en ny nieu-venn og samler forskjellige folk til en skrattemild idiotkveld med fokus på humor. Blir det stand up? Blir det impro? Blir det gameshow? Bare en måte å finne ut det på!

Kom å få deg deg en god latter i godt selskap!

Plutselig barneteater

Oslo Nye Teaterkjeller´n | Lørdag

Plutselig Barneteater er improvisert eventyrteater for hele familien!

Tre morsomme skuespillere og en knallgod pianist improviserer frem fantastiske teaterforestillinger med publikums hjelp. Publikum kommer med forslag og innspill, og påvirker handlingen på scenen. Ofte er utgangspunktet en kjent fortelling eller eventyr, men historiene finner gjerne nye veier underveis i forestillingen! Dette gøyale samarbeidet skaper nye fantastiske historier og skjebner. Kjente og kjære film- og eventyrkarakter kan komme opp i de mest uventede og overraskende situasjoner.