Ukas anbefaling

Ukas anbefaling (10)

Denne uken finner du garantert noe som passer for deg! Konserter, galla, og skifestival!

Beast in Black

Vulkan Arena, Oslo | Mandag

Beast in Black kommer til Norge med sin Dark Connection Tour 2023 med Oslo som sin eneste stopp i Norge på denne turnéen.

Da gitarist Anton Kabanen forlot Battle Beast i 2015, så dannet han Beast In Black. De debuterte i 2017 med albumet «Berserker» og de etablerte seg umiddelbart blant europeiske metalfans.

OnklP og De Fjerne Slektningene

Verket Scene, Moss | Torsdag

Norges farligste boyband har siden sin debut i 2014 blitt pensum i både barne- og ungdomsskole, men ikke blitt mindre farlige på veien av den grunn.

Bandet som står bak tyve-ti-tallets største og kanskje viktigste norske låt: «Styggen på ryggen», skal endelig ut på veien igjen etter å ha fått to turneer amputert av pandemien!

Signe Marie Rustad

BLÅ, Oslo | Torsdag

Låtskriveren og artisten fra Elverum spiller på BLÅ på torsdag. Signe Marie har gitt ut hele fire album, mottatt spellemannsprisen i klassen årets tekstforfatter, og vært nominert opp til flere ganger! Signe Marie har tidligere vært assosiert med country, men har gradvis beveget seg mer mot folkpop.

Synne Vo

Rockefeller, Oslo | Fredag

Det er tid for store drømmer, nostalgi, kjærlighet og fest – på fredag inntar Synne Vo og bandet hennes Rockefeller!

Dette er første gangen gudbrandsdølingen gjør sin egen headliner-konsert i stort format, og første gang hun kan sette rammen for konserten fra start til slutt.

Havstrøm musikkfestival

SALT, Oslo | Fredag og lørdag

Over to dager samles musikkentusiaster på SALT for å se den mest spennende albumaktuelle musikken, og for å oppdage nye favoritter.

Du får kjøpt både dagspass og festivalpass!

REGNBUEGALLA 2023

Cheateu Neuf, Storsalen – Oslo | Lørdag

Noman Mubashir og Emma Ellingsen er vertskap når gallaen går av stabelen på Chateau Neuf nå på lørdag! Regnbuegalla skal løfte frem og hedre våre små og store hverdagshelter som har vist mot og styrke og stått opp for frihet, toleranse og aksept.

Du kan forvente glamour, opptredener, latter, hedersgjester og mye mer!

Holmenkollen Skifestival

Holmenkollen, Oslo| Lørdag og søndag

Vi ønsker velkommen til KOLLENBRØØL i Holmenkollen! Under Holmenkollen Skifestival kan du være med på folkefestene rundt arrangementer som verdenscupen i skiskyting og verdenscup i nordiske grener.