Anbefalinger

by:Larm anbefalinger #norske

Endelig er det tid for by:Larm igjen og vi gleder oss til å se alle talentene som vises i Oslo i år! Vi er stolt samarbeidspartner av by:Larm og ønsker å bruke denne muligheten til å løfte frem noen av de nye talentene som skal opptre på festivalen.
Anbefalingene er i samarbeid med vårt Ticketmaster New Music konsept der vi fokuserer på up-and-coming artister. by:Larm består både av konferanser og konserter, og har siden 1998 vært et møtepunkt for musikkbransjen hvor de viser frem morgendagens stjerner.

Finn billetter til by:Larm

Rosa Faenskap

Pokalen | Torsdag, 22:00
Vulkan Arena | Fredag, 20:00

Hvem er ROSA FAENSKAP? Hva er ROSA FAENSKAP? Hvorfor er FAENSKAPEN ROSA? Rosa Faenskap er et band som jobber for en mer inklusiv og likestilt metall-sjanger. Med et massivt lydbilde blander de shoegaze, black metall, og hardcore punk.  

Bargee

Ingensteds | Torsdag, 21:30
Himmel | Fredag, 18:30

I tillegg til å være en dyktig skuespiller, utmerker Bargee seg også som låtskriver og artist. Han har sluppet en rekke låter både solo og med andre artister som Isah, Makosir og Dutty Dior. Bargee har en særegen stemme og leker seg blant sjangrene R&B, hiphop og pop.  

Anna Lille

BLÅ | Fredag, 18:30

Anna Lille er en ny og spennende artist fra Nordfjordeid. Hun har allerede imponert med låtene sine og har blant annet blitt listet på P1 og P3. Artisten inspireres av Phoebe Bridgers, Taylor Swift og Lizzy McAlpine.  

William Gamborg

Rockefeller | Fredag, 22:00

Konserten presenteres av Distrikt
William Gamborg er et talent både som sanger og som danser. Han hadde sin debut som soloartist i 2022, men er også kjent som en av danserne i Quickstyle. Artisten blander pop, r&b til en blanding som inviterer til god stemning. En konsert med William Gamborg lover masse energi og show!

Vepsestikk


Himmel | Fredag, 21:30

Vepsestikk fra Bergen har utmerket seg som et band som leker seg med jazz, prog-rock, og punk. De har en unik evne til å brygge sammen en interessant blanding av melodiøs trompet, groovy rytmer og drømmende bass. Dette er starten for et band som kommer til å gjøre det veldig godt fremover!

Lyst til å se artistene?

by:Larm | 12 – 14 September

I år igjen finner du interessante og talentfulle artister på by:Larm sitt program! Billetter finner du i linken.