Anbefalinger

by:Larm anbefalinger #internasjonale

Endelig er det tid for by:Larm igjen og vi gleder oss til å se alle talentene som vises i Oslo i år! Vi er stolt samarbeidspartner av by:Larm og ønsker å bruke denne muligheten til å løfte frem noen av de nye talentene som skal opptre på festivalen.
Anbefalingene er i samarbeid med vårt Ticketmaster New Music konsept der vi fokuserer på up-and-coming artister. by:Larm består både av konferanser og konserter, og har siden 1998 vært et møtepunkt for musikkbransjen hvor de viser frem morgendagens stjerner.

Finn billetter til by:Larm

LUCIIA (SE)

BLÅ Outside | Torsdag, 20:00

Luciia er en R&B-sanger med røtter i Sverige og på Cuba. I 2023 fikk hun støtte Coldplay på sin turne og har siden fortsatt og imponere. Artisten inspireres av de store R&B artistene på 90-tallet og blander det med nåtidens musikalske stil.

Carlina De Place (DK)

Kulturkirken Jacob | Torsdag, 21:00

Elsker du R&B og singer-songwriter stilen, er Carlina De Place den perfekte artisten å få med seg! Med utgangspunkt i sine egne erfaringer skriver artisten tekster som er dypt personlige, men som også lytteren kan kjenne seg igjen i.  

SNAYX (UK)

Vulkan Arena | Lørdag, 21:00

Trioen fra Brighton og Sheffield har utviklet seg til å bli et av punk bandene du virkelig burde følge med på. Bandmedlemmene er ambisiøse og blander kreativt sjangre som Punk, Dance, Hiphop og Grime.

Il Mago Del Gelato (IT)

Rockefeller | Fredag, 23:00

Konserten presenteres av Distrikt
Savner du de varme sommerdagene? Italienske Il Mago Del Gelato tar deg med tilbake med sine fengslende og groovy melodier og rytmer! Her får du en god blanding av afrobeats, funk og jazz. Bandnavnet er lånt fra en bar i en gate i Milano, «Via Padova» der de og naboene i gaten møtes en gang iblant til kaffe.

Florence Sinclair (UK)

BLÅ | Fredag, 23:30
Himmel | Lørdag, 23:30

Britiske Florence Sinclair utfordrer lytteren med sin avantgarde komposisjoner. Han har siden han var barn vært interessert i Grime og Hiphop, men blander også nå inn ambiente lydbilder. Artisten blander på mesterlig vis historie, kultur og sjangre.

Lyst til å se artistene?

by:Larm | 12 – 14 September

I år igjen finner du interessante og talentfulle artister på by:Larm sitt program! Billetter finner du i linken.