Nyheter

Få konserten hjem i stua med Ticketmaster Live

Synes du at dagene hjemme med hjemmekontor og hjemmeundervisning kan bli lange og tunge? Da er det både viktig og deilig med litt musikalsk påfyll! Ticketmaster Live er en serie hvor artister og band kommer til oss på kontoret for å holde minikonsert - og vi har samlet alle konsertene her, slik at det for deg bare er å trykke play 😍

Sjekk også ut - Våre beste tips for å se på live streams

 

Ticketmaster Live x Ine Hoem

Det nyeste og tredje albumet «Hundre dager» ble sluppet tidligere i januar, og er det første med norske tekster. Albumet blir omtalt som «klok fortellerglede» og tar for seg livet både i fortid, nåtid og fremtid. Alle kan kjenne seg igjen i ungdomsforelskelse og undringen om hva som kunne skjedd dersom du tok andre valg🤷🏻‍♂️🤷🏻

Ticketmaster Live x Signe Marie Rustad

Vi hadde gleden av å ha besøk av den norske americanastjernen Signe Marie Rustad, som fremførte en bukett av sanger på kontoret vårt. Signe er en artist som MÅ oppleves. Hun har fått svært gode kritikker for sin nyeste plate «When Words Flew Freely», toppet med en 6er i Dagbladet.

Ticketmaster Live x Georgia (UK)

Vi har hatt besøk av den fantastiske artisten, produsenten og låtskriveren Georgia fra UK 🇬🇧 For bare noen dager siden slapp hun albumet «Seeking Thrills». Vanligvis spiller hun house-inspirert pop, men nå kan du nyte to akustiske låter fra dette talentet som ofte blir sammenlignet med Robyn!

Ticketmaster Live x Smith & Thell (SE)

Smith & Thell er historien om to unge og kreative sjeler, som for ti år siden bestemte seg for å gjøre drømmer til virkelighet og satse helhjertet på musikken. Inspirert av Björk, Alanis Morisette, Bon Iver og Mumford & Sons, har gruppen funnet hjem i sitt unike country-inspirerte popsound.

Ticketmaster Live x Malin Pettersen

Siden slippet av hennes solodebut for under et år siden har Malin Pettersen rukket å vinne Spellemannpris, spille på by:Larm, få sitt eget radioprogram på NRK P13, bli nominert til musikkprisen AmeripolitanAwards i USA, bli finalist i International Songwriting Competition og spille noen sanger på den lille scenen vår.

Ticketmaster Live x Trine Rein

I forbindelse med sin turnè «Julegaven» tok selveste Trine Rein turen innom kontoret vårt for å gi oss en liten forsmak på julestemningen🎁🎄 Selvom det ikke lenger er jul, anbefaler vi å sjekke ut konserten for påfyll av glede!🎉

Ticketmaster Live x Moddi

Moddi, den lysluggede visesangeren fra Senja tok turen innom kontoret vårt for å spille noen sanger i forbindelse med sin pågående turnè. Kos deg i en liten halvtime med noen herlige sanger fra denne talentfulle artisten ❤️

Ticketmaster Live x Kristian Kristensen

Ingenting er som å fylle hjemmet med den trollbindende stemmen til Kristian Kristensen 😍

Ticketmaster Live x Oslo Ess

Vi har hatt besøk av Norges råeste punkrock band: Oslo Ess 🤩 Gutta lagde, som vanlig, trøkk i lokalet, og denne gangen med en akustisk tvist!

Ticketmaster Live x Unge Beirut

Unge Beirut var en av nykommerne å se opp for i 2019 🔥 Med røtter fra Libanon, tar han med seg det melodiøse soundet fra Midtøsten og blander det inn med vestlig hiphop/r&b.

Ticketmaster Live x Svømmebasseng

Svømmebasseng er kjent for å skape svette lokaler med sin dansbare indie, gjennomførte liveshows og fengende tekster 🎶💦

Ticketmaster Live x Luke Elliot (US)

Den amerikanske singer-songwriteren Luke Elliot var innom kontoret vårt!

Ticketmaster Live x brenn.

brenn. viser at rocken fremdeles kan være uredd, fri, uhøytidelig og fargesprakende.

Ticketmaster Live x Erlend Ropstad

En av Norges beste tekstforfattere og låtskrivere hadde en minikonsert hos oss. Etter det ekstremt kritikerrroste albumet «Alt Som Har Hendt», har Erlend Ropstad kommet med et nytt fantastisk album.

Ticketmaster Live x GURLS

GURLS, en av fjorårets mest kritikerroste og omtalte grupper, besøkte oss på kontoret og fremførte noen herlige jazzlåter. ENJOY! ❤️😊

Ticketmaster Live x Christel Alstos

Det er Christel Alstos, hva mer kan vi si?

Ticketmaster Live x Odd Norstoga

Hele Norges  Odd Norstoga tok turen innom for å spille noen av hans (på den tiden) nye sanger.

Ticketmaster Live x Selmer

Her er en eksklusiv konsert med et av landets mest lovende band, som spilte på by:Larm i 2018.

Ticketmaster Live x Trygve Skaug

Artist, poet og låtskriver Trygve Skaug spilte en fantastisk minikonsert hos Ticketmaster Live🙏 Han var blant annet nominert til Spellemannsprisen 2017.

Vi håper at våre Ticketmaster Live konserter har vært til glede for mange og gleder oss til å fortsette å lage disse livekonsertene! Husk på å passe på hverandre i denne vanskelige tiden.