Ukas anbefaling

Ukas Anbefaling (36)

Ny uke, nye muligheter og nye arrangementer. Sjekk ut ukas anbefalinger innen musikk, sport, teater og show.

HeksejaktOslo Nye Teater, Oslo | sept. – okt.

Heksejakt er en brutal beskrivelse av hva som kan hende når massen bestemmer seg for en alternativ sannhet. For hva skjer når denne sannheten blir et politisk verktøy, et våpen styrt av begjær, hevnlyst og massesuggesjon?

Premiere torsdag 9. september!

Rasmus Wold – Sportsidiot

Latter, Klubbscenen, Oslo | fra torsdag 09.09.2021

Rasmus Wold elsker sport, men trives best i sofaen. Så hvordan er det egentlig å leve sammen med en sportsidiot? Og hva er viktigst av fotball og kjæreste?

Steinkjerfestivalen Restart

Steinkjer| fra torsdag 09.09.2021

«Steinkjerfestivalen Restart» er en spesialversjon av Steinkjerfestivalen for å feire at det nettopp er en restart av samfunnet i høst. Få med deg artister som Sebastian Zalo, Unni Wilhelmsen, Ylva, Erlend Ropstad og mange flere i årets festival.

Ida Jenshus & The Northern Belle (Solo)

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er dagfinn-lyngbl-1024x576.jpg

Salt, Oslo | lørdag 11.09.2021

Ida og Stine har lenge respektert og beundret hverandres musikk. De er begge ledende skikkelser innenfor det blomstrende americana-miljøet i Norge. Og begge pusher stadig grenser innenfor sjangeren. Det blir stor stas å se dem sammen på en scene for første gang!

Bokassa

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 3b3637c1-71a4-4f05-92eb-930505cfbaf6_TABLET_LANDSCAPE_3_2.jpgVerket Scene, Moss | fredag 10.09.2021

Powertrioen Bokassa forener flere av rockens undersjangere til sin egen unike “stonerpunk”. Bandet har gitt ut to kritikerroste album, flere EPer og spilt på flere av Norges største festivaler (Øya, Malakoff, Stavernfestivalen) og over hele landet. Fredag inntar de Verket Scene til en heidundranes konsert!

Norge – Gibraltar

Ullevaal Stadion, Oslo | tirsdag 07.09.2021

Norge tar i mot Gibraltar på Ullevaal Stadion denne tirsdagskvelden. Støtt landslaget på deres vei mot VM i 2022!