Ukas anbefaling

Ukas Anbefaling (35)

Ny uke, nye muligheter og nye arrangementer å sjekke ut.

12 Gode Råd

Chat Noir, Oslo | sept. – okt.

I standupshowet 12 gode råd – fra to menn med lav utdanning utgjør Bård og Atle for aller første gang et tospann på scenen. Sannsynligvis ærligere, antagelig frekkere og muligens morsommere enn noen gang. Garantert en latterbombe!

Presidentinnene

Oslo Nye Centralteateret, Oslo | fra torsdag 02.09.2021

I Werner Schwabs beksvarte komedie Presidentinnene, forenes romantiske fantasier om guddommelig renhet med groteske skildringer av menneskets dritt og lort. Schwabs provoserende tekster var i sin tid gjenstand for både anerkjennelse og fordømmelse. I dag regnes han blant de mest nyskapende europeiske dramatikerne etter andre verdenskrig.

Premiere torsdag 2. september!

Svømmebasseng

Rockefeller, Oslo | fredag 03.09.2021

Svømmebasseng beskrives som et synth-pop band som lager musikk med røtter I 80-talls pop, disco og klassisk indie. Ikke noe er bedre enn å avslutte sommeren med glade og dansbare låter på Rockefeller!

Dagfinn Lyngbø

Forum Scene, fra torsdag 02.09.2021

Norges mest kritikerroste og mestselgende komiker, Dagfinn Lyngbø, er endelig tilbake med en ren standupforestilling! Vi skal til Mars og dette er ikke noe Dagfinn Lyngbø har funnet på. NASA sier det. Og det er ikke så lenge til heller. Og det kan bli stress.

Zipline i verdens største hoppbakke

Vikersund, fra lørdag 04.09.2021

Skiflyging er ekstremsport. Nå har også du muligheten til å kjenne følelsen av å sveve ut av hoppkanten i 100 km/t.
• 100 km/t
• 38,5 graders helling
• 200 høydemeter i løpet av 540 meter.
Det er tallene for den ekstreme Ziplinen i Vikersund.

Ingen aldersgrense, men minimum 140 cm og maks 125 kg.

Dronningimpro

Salt, Onsdag 01.09.2021

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig. Å vinne publikums gunst er den eneste måten regissøren kan unngå grusomme, personlige straffer på. Kun én stikker av med den gjeve tittelen; Queen Bee!

Dr. Bergland uten grenser

Latter, fra torsdag 02.09.2021

Norges morsomste lege – Jonas Kinge Bergland – er klar med nytt standupshow. «Dr. Bergland uten grenser» er hans tredje soloforestilling og skal følge opp debuten «Dr. Bergland og den alternative medisin» og gigantsuksessen «Dr. Bergland bryter taushetsplikten».

Øystein Sunde: Karusellskapssyk

Chat Noir, torsdag 02.09.2021

Å gå ut og inn av hobbyrommet i seks måneder og møte seg sjøl i døra, kan ta på den mest ihuga modellbygger. «Men nå får det fanken fære meg være nok» sier Sunde idet han signerer avtalen med Chat Noir. Det har kommet nye sanger seilende, får vi vite, og visesangeren er tydelig oppstemt og selskapssyk i anledning det nye stoffet.

Velkommen til en ny forestilling med Øystein Sunde og «Meget i sløyd»!

Death By Unga Bunga

Parkteatret, onsdag 01.09.2021

Etter å ha fått kansellert fjorårets festivalsommer og sett titusenvis av macbookstreams med kassegitar på Facebook, fant Death By Unga Bunga ut at de måtte ta affære. Midt i innspillingsprosessen av det kommende albumet Heavy Male Insecurity, ville de utforske egen maskulinitet og usikkerhet i en western-setting. Naturligvis.

Once Upon a Time in Deadwood City, strømmet live fra westernbyen med samme navn på Kløftefoss, var det magiske resultatet, og satte en ny standard for ambisiøse strømmekonserter. Med celebre gjester, en haug med statister og Norges beste rock ble absolutt alt gjort live.

Vi inviterer til visning på Parkteatret sammen med bandet. Det blir en Q&A med bandet etter filmvisningen. Velkommen!