Sport

Troillongan jakter plass i Europa Lague

Torsdag kveld tar Rosenborg i mot irske Sligo Rovers til andre kvalikrunde til Europa Lague hjemme på Lerkendal. Returoppgjøret spilles i Irland torsdag 24. juli. Skal vi tro på bookmakerne, bør Rosenborg komme seg greit videre til tredje kvalikrunde.

Sligo Rovers spiller i den øverste divisjonen League of Ireland Premier Division. Hjemmebanen kalles The Showgrounds og huser omlag 4000 hjemme- og bortefans.

TILBAKE: Christian Gamboa er tilbake på Lerkendal etter fotball-VM i Brasil. Foto: Knut Aage Dahl

TILBAKE: Christian Gamboa er tilbake på Lerkendal etter fotball-VM i Brasil. Foto: Knut Aage Dahl/RBK.no

Mikkel Diskerud (USA) og Cristian Gambo (Costa Rica) er tilbake fra fotball-VM i Brasil, mens trønderne stiller uten danske Nicki Bille Nielsen som tidligere i uka blr solgt til franske Évian FC.

Gamboa gjorde en solid innsats for Costa Rica under VM i Brasil. Flere spekulerer i om 24-åringen snart kommer til å forlate Tippeligaen til fordel for Premier League.

Mange vil nok også hevde at det er stor forskjell for Cristian Gamboa fra å spille mot verdens beste fotballspillere under VM til å komme tilbake til kvalik for Europa League og Tippeligaspill på Lerkendal.

– Jeg er glad for å være på banen. Man prøver alltid å gjøre sitt beste. Det er artig å spille, og det spiller ingen rolle hvem jeg spiller mot. Jeg vil bare gjøre mitt beste for laget, om det er Rosenborg eller Costa Rica, sier Gamboa i et intervju på rbk.no.

Vil du oppleve Rosenborg – Sligo Rovers fra tribunen? Billetter kjøper du her.