Nyheter

Hva skjer i Oslo? 24. september – 1. oktober

 

WeGetOslo_Banner
Pål Angelskår
PÅL ANGELSKÅR 
John Dee – 24. september

Han er kanskje mest kjent som vokalist og låtskriver i bandet Minor Majority, men Pål Angelskårs soloprosjekt er absolutt noe du bør få med deg. På John Dee vil du høre både nye låter og de gode gamle fra Minor Majority.
Kjøp billetter
Coucheron
COUCHERON
Parkteatret – 26. september

Coucheron slipper endelig sin debut-EP «Playground». Du har kanskje hørt hit-låtene «Deep End» og «Honky Donk»? Nå holder han to konserter før han flytter tilbake til LA. Én ynglingkonsert med fri aldersgrense og én for de over 18 år.
Kjøp billetter
Great Lake Swimmers
GREAT LAKE SWIMMERS
John Dee – 29. september

Det kanadiske bandet Great Lake Swimmers tar turen til Oslo 29. september, og med seg i bagasjen har de folkrock-låter som «Your Rocky Spine» og «Pulling on a Line»!
Kjøp billetter
Weird Al
WEIRD AL YANKOVIC/UTSOLGT
Sentrum Scene – 25. september

Han har vunnet hele tre Grammy Awards og er kjent for sine humoristiske låter og underholdende sceneshow. Nå er han klar for Oslo! UTSOLGT
Kjøp billetter
GoPro - Hero 4 session
Mary Poppins
I LOVE MUSICALS
Oslo Spektrum- 25. september

Fredag 25. september tar Peter Jöback og Helen Sjöholm med seg gjester fra Broadway for å fremføre suksessforestillingen «I Love Musicals». På scenen er også Stockholm Sinfonietta som regnes som et av verdens aller beste kammerorkestre!
Kjøp billetter
Cohen
SUFFLØREN
Centralteateret – 24.-26. sept

Nils Vogt sto for første gang på Centralteaterets scene i 1987. Nå er han tilbake i det sorgmuntre stykket, Suffløren, som er en monolog om en sufflør som takler sin ensomme og usynlige jobb bedre enn sitt eget liv. Vogt har fått strålende kritikker for sin rolle i Suffløren.
Kjøp billetter
Bukkene Bruse på badeland
TRINE LISE OLSEN
Latter – 24.-26. sept

«Æ har rætt!» er en oppsetning der Trine Lise Olsen snakker om at det er lov til å være den du er. Det veksler mellom stand up og monolog, og tar for seg temaer det er lett å kjenne seg igjen i. Hun har fått strålende kritikker for oppsetningen!
Kjøp billetter
Fight Night
MAHLER
Oslo Konserthus – 24.-25. sept

Symphony No. 9 er den aller siste symfonien skrevet av den østerriske komponisten Gustav Mahler. Stykket ble skrevet på begynnelsen av 1900-tallet og fremførelsen av stykket gjøres av Oslo Filharmoniske Orkester både 24. og 25. september.
Kjøp billetter