Nyheter

Hva skjer i Oslo? 17. – 24. september

We Get Oslo er Ticketmasters nye guide til Oslos rike arrangementstilbud. Hver torsdag sender vi ut nyhetsbrev med tips til helgen og kommende uke. Og husk; helgen starter på torsdag.

Ønsker du å motta We Get Oslo rett i innboksen? Gå inn på profilen din på billettservice.no, velg oppdater abonnement og kryss av for at du ønsker å motta nyhetsbrev.

MS / MR
Parkteateret – 10. september

ms
Det New York-baserte bandet slapp i sommer sitt andre album «How does it feel». Torsdag 10. september er de klare for Parkteateret, og det kommer garantert til å rykke litt i dansefoten!

KJØP BILLETT

MARIT LARSEN / strømløs
Rockefeller – 10. september

Say Hello: Marit Larsen - Rockefeller Oslo 10/9

Torsdag 10. september spiller Marit Larsen strømløs konsert på Rockefeller, og med seg på scenen har hun blant annet et strykeensemble. Det er kun få billetter igjen!

KJØP BILLETT

Diva & the Beast
Chat Noir – 10. september
diva
Diva & the Beast er nå satt opp på Chat Noir etter knakende gode kritiker etter sommerens oppsetning i Tønsberg. Forestillingen spilles frem til 7. november.

KJØP BILLETT

BUKKENE BRUSE
Trikkestallen – 10. september
bukkene

Oppsetningen er basert på den klassiske barneforestillingen om de tre bukkene Bruse. Nå er dukketeatret satt opp på Trikkestallen, med fantastiske dukker laget av gjenbrukt materiale funnet ute i naturen.

KJØP BILLETT

JEX THOTH
Blå – 11. september
jax
Det psykadeliske rock / metal bandet fra Wisconsin, Jex Thoth, spiller på Blå fredag 11. september. Bandet er inspirert av Black Sabbath og det eksperimentelle bandet Amon Düül II.

KJØP BILLETT

SUFJAN STEVENS
Oslo Spektrum – 12. september

surfjan
Indiekongen Sufjan Stevens tar endelig turen til Oslo! Den talentfulle Stevens har gjennom sin musikkarriere klart å markere seg som en av de mest markante artistene innen amerikansk alternativ-pop.

KJØP BILLETT

VÅLERENGA – VIKING
Ullevaal Stadion – 13. september
vif
Søndag 13. september braker det løs på Ullevaal Stadion når Vålerenga møter Viking. Kampen begynner kl. 20.00.

KJØP BILLETT

The JANOSKIANS
Vulkan Arena – 15. september

janoskians
Norgesfavorittene The Janoskians er mest kjent for sine morsomme videopåfunn på YouTube. Sist gutta spilte i Oslo ble konserten helt utsolgt. Nå gjentar de suksessen på Vulkan Arena!

KJØP BILLETT

For full oversikt over hva som skjer i Oslo til enhver tid – se her!