Nyheter

Review

Vår guide til å finne de beste live streamene!

Det finnes en rekke muligheter til å oppleve fantastisk norsk musikk i din egen stue. Her har du våre beste tips, så du kan oppleve din favorittartist uten å måtte gå ut døra! 📼🍿Ta vare på hverandre, og nyt den gode musikken 😍🎵

Sjekk også ut - Ticketmaster Live

Når en rekke arrangementer blir innstilt og vi alle som en blir bedt om å holde oss hjemme, er det godt at vi har så mange flinke artister som tar til sosiale medier for å gi fansen live musikk – i stua! Vi har satt sammen våre beste tips for å finne de ulike live streamsene, samt noen av våre favoritt konserter som allerede har gått sin seiersgang i den virtuelle sfæren.

 

Finn de beste live stream arrangementene

Følg artisten

Om du ikke allerede gjør det anbefaler vi at du følger din favorittartist på plattformer som Instagram, Facebook eller Twitter.

 

Følg dine favoritt venues

Det er noen venues som setter opp egne live stream arrangemnter til konserter som har blitt innstilt. Følg de ulike venuesene på deres sosiale kanaler som Instagram og Facebook for å holde deg oppdatert.

Følg plateselskapene

Hvis musikken du digger ser ut til å komme fra et lite antall forskjellige plateselskaper, kan det være en god idé å følge dem på sosiale medier.

 

Sjekk ut ulike musikkmagasiner og nettsider.

Det finnes en rekke musikkmagasiner og nettsider som har gjort det litt lettere å holde oversikt over hvilke konserter som tar sted når. Ett godt eksempel her er musikkmagasinet GAFFA som har laget en virtuell konsertguide – sjekk ut Gaffas virtuelle konsertguide her.

En annen side det er verdt å sjekke ut Brakkesyke 2020. Brakkesyke sender hver dag en rekke live konserter med forskjellige artister. Sjekk ut Brakkesyke sin side her 

Sjekk ut VisitOslo som har laget en oversikt så du kan få Oslos fantastiske kulturliv i stuen.  Sjekk ut VisitOslo her 

Koronerulling er også en fin side å sjekke ut. Koronerulling er en digital konsertserie som spilles inn på Sentralen i Oslo, uten publikum. Sjekk ut Koronerulling her.

Ballade.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for og om norsk musikkliv. De har laget en samleside for nettkonserter. Sjekk ut Ballade her.

Sjekk ut vår instagram

Hver mandag og fredag vil vi på vår instagram publisere noen live streamede konserter som vi har lyst til å få med oss. Sjekk ut vår instagram her

 

Ticketmaster Live

Har du fått med deg at vi har vår egen konsertserie? Sjekk ut våre live konserter fra kontoret hvor vi blant annet har hatt besøk av Kristian Kristensen, Malin Pettersen, Ine Hoem, Signe Marie Rustad, Trine Rein og Oslo Ess! Trykk på lenken her for å se hvordan du kan «Få konserten hjem i stuen med Ticketmaster Live»

Sjekk også ut

Den 23. mai har Green Carnation releasekonsert som skal streames. Billetter finner du her