Nyheter

Kygo teamer opp med Labrinth for ny låt «Fragile»

På fredagens sending av «Senkveld» hadde Kygo premiere på ny låt sammen med den britiske artisten, låtskriveren og produsenten Labrinth. Singelen «Fragile» var i noe annen stil enn hva vi tidligere har hørt fra den unge bergenseren.

Kjøp billett til Cloud Nine Festival her

Labrinth ble først kjent for sine up-tempo EDM-låter «Earthquake» og «Treatment». De senere årene har han likevel gått en noe roligere vei, hvor han i 2012 lagde duetten «Beneath Your Beautiful» sammen med Emeli Sandé, og i 2014 gav ut den hjerteskjærende singelen «Jealous».

Denne akustiske fremførelsen av «Fragile» tyder til å være en blanding av «gamle» og «nye» Labrinth, hvor Kygos særpreg ikke er fremtredende før vi kommer litt ut i låten. Det blir med andre ord spennende å høre låten når den offisielt kommer ut om ca 2 uker.

Du kan se den magiske fremførelsen her.

Kygo feat. Labrinth - Fragile / World Premiere on Senkveld

Fansen til Kygo har lenge ventet på et album fra den tropisk EDM-inspirerte produsenten. Hans første LP skulle egentlig vært lansert allerede 12. februar i år under navnet «Cloud Nine». Utgivelsen ble likevel utsatt til ubestemt tid, ettersom han ikke følte det var 100% ferdig til den originale utgivelsesdatoen.

– Hey guys, I’m sorry to say that the album is going to be a little delayed. I’ve been working on this album for a year and a half, so I dont want to rush anything now in the end and I want it to be perfect when I release it! Its 99% done now so it’s very close!

Dette skrev Kygo på sin Facebookside 12. februar. Vedlagt var en lenke til hans Soundcloud-profil, hvor man kunne forhåndslytte til noen av låtene på det kommende albumet. Lytt til «Cloud Nine Preview» under.

Nå er det bare å vente på ny utgivelsesdato! I mellomtiden kan vi glede oss til «Cloud Nine Festival presented by Kygo». Lørdag 20. August omdannes Bergenhus Festning til Cloud Nine Festival der Kygo opptrer sammen med utvalgte gjesteartister på det som blir artistens største enkeltstående konsertarrangement i Norge så langt i karrieren.

Kjøp billett til Cloud Nine Festival her

Cloud-Nine-BS-600x280-2

– Å arrangere en festival er noe jeg har tenkt på lenge, og jeg kan ikke tenke meg noe bedre sted å gjøre det enn i Bergen. Cloud Nine Festival skjer i august, og med en variert lineup som kommer snart, blir det forhåpentligvis noe for enhver smak. Jeg er spent og gleder meg veldig, og håper så mange som mulig har lyst til å være en del av denne éndagsfestivalen, sier Kygo selv om prosjektet.