Nyheter

Hva skjer i Oslo? 22. – 28. oktober

 

We Get Oslo
Bow To Each Other
BOW TO EACH OTHER
Blå // 22. oktober

Det kritikerroste debutalbumet «The Urge Drums» som ble produsert av Susanne Sundfør ble listet som ett av de beste albumene i 2014. Duoen har gjort sterke liveopptredner på blant annet Bergenfest og Øyafestivalen. Nå er de klare for Blå 22. oktober!
Kjøp billetter
ZappaUnion
ZAPPA UNION IV
Cosmopolite // 23.-24. oktober

ZappaUnion startet opp i Drammen i 2012. Nå holdes festivalen på Cosmopolite på Torshov. ZappaUnion fremmer Frank Zappas musikk, og noen av Zappas tidligere musikere vil også spille på festivalen!
Kjøp billetter
Oslo World Music
Astrid S
ASTRID S
Parkteatret // 24. oktober

Stjerneskuddet Astrid S har i en alder av 18 år rukket å markere seg som en fremadstormende artist på det norske musikkmarkedet. Opplev den fantastiske stemmen som treffer deg midt i hjerterota!
Kjøp billetter
MEW
MEW
Sentrum Scene // 25. oktober

Mew regnes som ett av nordens største indie rockeband. De vil spille låter fra deres nyeste album «+-«, men også gode gamle hits!
Kjøp billetter
Matthew E White
MATTHEW E. WHITE
Rockefeller // 26. oktober

Matthew E. White er aktuell med sitt andre album, «Fresh Blood». Han blir hyllet verden over for sin helt spesielle blanding av pop, rock, soul og til tider elementer av gospel i sine låter.
Kjøp billetter
Artistdugnad
ARTISTDUGNAD
Sentrum Scene // 28. oktober

En rekke kjente artister samles på Sentrum Scene til inntekt for Røde Kors og Flyktninghjelpen. På scenen står blant annet Atle Antonsen, Lars Lillo Stenberg, Morten Ramm og Åse Kleveland.
Kjøp billetter
OBOS
A-Magasinet Live
A-MAGASINET LIVE
Folketeateret // 22. oktober

A-Magasinet feirer 10-års jubileum! Dette markeres med sceneshow på Folketeateret, hvor man får mulighet til å oppleve de kjente og kjære profilene til A-Magasinet. Blant annet Aslak Nore, Magne Furuholmen og Heidi Ruud Ellingsen.
Kjøp billetter
Raske Menn
RASKE MENN
Latter // 22.10 – 12.12

«90 minutter på 80 minutter» er den nye oppsetningen til Raske Menn. Trioen har i tillegg fått med seg Arvid Ones på regi, som tidligere har stått bak suksessoppsetninger med Ylvis og Kvinner på Randen.
Kjøp billetter
Mary Poppins
MARY POPPINS
Folketeateret // 23.10 – 6.12

Den fantastiske Disney-historien gjenoppstår i Norge som en perfekt musikal! Forestillingen er basert på bøkene av P.L. Travers og den klassiske Walt Disney-filmen. Mary Poppins har fått strålende kritikker og det er satt opp ekstraforestillinger på Folketeateret.
Kjøp billetter
Oslo Operafestival
OSLO OPERAFESTIVAL
Kulturkirken Jacob // 28. oktober

Operaen Pagliacci er basert på en sann historie fra Italia på 1800-tallet. Handlingen tar for seg et kjærlighetsdrama med et tragisk utfall. Historien er satt i en ny kontekst med fokus på tillit og tvil.
Kjøp billetter
Nordic Choice Hotels
Astrup Fearnley
DAMIEN HIRST + GOOD MORNING AMERICA
Astrup Fearnley // 22.10 – 15.11

Nå er det to store utstillinger på Astrup Fearnley museet. Damien Hirst sine allsidige skulpturer og installasjoner samt utstillingen «Good Morning America» som kaster lys over hvordan en viktig gruppe kunstnere fant opp et nytt kunstnerisk språk på 70- og 80-tallet.
Kjøp billetter
Vigeland + Munch
VIGELAND + MUNCH
Munchmuseet // 22.10 – 17.01

To store kunstnere møtes i en utstilling på Munchmuseet. Begge er fra samme tidsepoke; Munch som maler og Vigeland som billedhugger. Det mange kanskje ikke vet er at Munch også arbeidet som billedhugger og disse verkene kan du nå se på Munchmuseet.
Kjøp billetter