Nyheter

FAQ – Alt du trenger å vite om Marvel Universe LIVE

Marvel Universe LIVE! Superhelter Samles kommer til Oslo spektrum 7.-9. oktober. Her finner du svaret på ofte stilte spørsmål angående showet.

Klikk her for mer informasjon.

Billetter i salg nå!

Passer showet for alle aldersgrupper?
Marvel Universe LIVE! ble skapt for fans i alle aldre. Showet inneholder verdens mest ikoniske superhelter og fiender. Det vil være korte perioder i mørket, trygg bruk av pyroteknikk og spesialeffekter med høyt lydvolum. For å få en bedre forståelse av showet, kan du besøke Marvel Universe Live sine nettsider. Her vil du finne mer informasjon og se videoer av produksjonen.

Vil både gutter og jenter like dette showet?
Showet vårt inkluderer forskjellige figurer og historier som passer for både gutter og jenter i alle aldre.

Forandrer historien i showet seg fra en forestilling til en annen eller er det den samme historien på alle showene?
Hvert show vil følge den samme actionfylte historien, men det er så mye action at du kunne ha sett showet hver kveld og fortsatt ha oppdaget noe nytt!

Hvor lenge varer showet?
Showet varer i circa to timer med en 15 minutters pause.

Hvor tidlig bør jeg komme før showet?
Vi foreslår at dere kommer i god tid slik at dere tar høyde for trafikk, parkering og tiden det tar å komme inn og finne plassene i arenaen.

Kler barn seg ut med kostymer til showet?
Mange barn kommer utkledd som sine favorittsuperhelter eller favorittskurker til forestillingen. Mange voksne kler seg ut også! Kostymer er alltid velkomne!

Hva burde jeg ha på meg på showet?
Det er definitivt en spesiell anledning å være i publikum på et show som dette, men det er ingen kleskode på forestillingen.

Hvor mange figurer kan jeg forvente å se på Marvel Universe LIVE! showene?
Marvel Universe LIVE! har vi gleden av å presentere mer enn 25 superhelter og fiender!

Vil showet inkludere deler av eller være basert på tegneseriene eller filmene?
Marvel Universe LIVE! vil ta live show opplevelsen til et helt nytt nivå med en fantastisk original historie som bringer Marvelkarakterene sammen i en helt ny produksjon.

Hvem er Feld Entertainment?
Feld Entertainment er verdens største produsent og arrangør av live familieshow som skaper fantastiske opplevelser og varige minner for over 30 millioner tilskuere hvert år. Feld Entertainments underholdningsarrangementer har turnert i mer enn 65 land på seks kontinenter og inkluderer Ringling Bros, Barnum & Bailey®, Feld Motor Sports, Disney On Ice og Disney Live! www.feldinc.com

For mer informasjon om showet, besøk www.marveluniverselive.no og www.MarvelUniverseLIVE.com