Nyheter

Tips – Hvordan få en selfie med Rihanna!

Ifølge selveste Rihanna er det dette du må gjøre for å sikre deg en selfie med henne. Rettelse – om du gjør dette vil HUN ta en selfie med DEG!

For bare noen dager siden ble det kjent at Rihanna har inngått samarbeid med Manolo Blahnik. Sammen lanserer de sin felles sko-kolleksjon ”Denim Desserts”, og i ekte Rihanna-stil er det ikke helt som alt annet.

Den denimbaserte kolleksjonen inneholder blant annet et par usedvanlig høye boots, som trolig må ha vært inspirert av en ung Dolly Parton eller Britney og Timerlakes uforglemmelige Demin-outfit på Amarican Music awards i 2001, som i 2014 også ble kopiert av Katy Perry.

perry26f-2-web

I et intervju med Vogue UK lovet superstjernen at hun kom til å løpe skrikende bort til første person hun ser går i de superhøye skoene. De selfie-givende skoene ser du på det midterste bildet under. Mer av kolleksjonen ved siden av.

31DC48CF00000578-0-image-a-106_1457119541827

”Dagen jeg ser en dame gå i mine sko på gaten… Jeg syns synd på den damen, for jeg kommer seriøst til å løpe etter henne skrikende ’Stopp! Selfie! Hvem er du? Hvor fikk du tak i dem?’”, sa Rihanna.

Her har vi altså en gyllen mulighet til å oppnå en av våre største drømmer! Nå er det bare til å spare opp penger, og jakte ned dette sassy skotøyet.

rihanna

«Work»-sangerinnen kommer til Norge 2. juli. Kjøp billett til hennes konsert i Telenor Arena her.