Musikk

Vil du være vår fanmelder på Isac Elliot-konserten?

Vi gir en fan muligheten til å oppleve Isac Elliot live i Asker og skrive en fanmeldelse!

Finske Isac Elliot har gjort braksukess i løpet av kun få år, og har en imponerende mengde elioteers her i Norge. Nå gleder fansen seg til konsert med Isac på Hvalstrandfestivalen 23. august. 

Vil du være vår fanmelder på Isac Elliot-konserten?
Nå gir vi deg muligheten til å oppleve Isac Elliot sammen med en venn i bytte mot din ærlige tilbakemelding av konserten. Du får i tillegg mulighet til å se de andre artistene på strandfesten, slik som f.eks. Donkeyboy.

Høres det ut som noe for deg? I så fall, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet! Skriver du kanskje en blogg? I så fall må du veldig gjerne legge ved en link til bloggen.

Hva er en fanmeldelse?
En fanmeldelse er som en vanlig musikkanmeldelse, bare fortalt at fansen: Vi ønsker at du skal gi oss din ærlige mening om hvilke sanger du mener Isac sang best, hvordan samspillet mellom ham og publikum var, hvordan var lyden, hva var bra og hva kunne vært bedre, osv?  I etterkant vil vi publisere din fanmeldelse her på blog.billettservice.no

Det er forresten enda billetter til Isac Elliot igjen her

Isac Elliot –  Baby I

Isac Elliot - Baby I

NB: Billettservice dekker ikke reise eller opphold. Billettene er kun for inngang til Isac Elliots konsert på Hvalstrandfestivalen. Det er ikke aldersgrense på konserten, men vi anbefaler yngre konsertgjengere å gjøre tydelige avtaler med foresatte, slik at det ikke oppstår problemer.