Musikk

Viktig info om transport til Bruce Springsteen konserten 26. juli!

Skal du til Granåsen 26. juli? Her er viktig info om transport!

Kjøp billett til shuttlebuss

Tirsdag 26. juli spiller Bruce Springsteen for 37 000 publikummere i Granåsen. I den anledning vil Kongsvegen forbi Granåsen være stengt for all ordinær trafikk fra kl 14.00. Det vil derfor bli satt opp shuttlebusser til og fra konsertområdet. Ordinært rutetilbud vil ikke bli forsterket denne dagen og vi oppfordrer alle reisende til å beregne god tid. Oppfordringen gjelder også på AtB’s ordinære ruter. Atb gjør oppmerksom på at reisegarantien ikke gjelder denne dagen.

Informasjonsvideo - Bruce Springsteen på Granåsen Arena 26. juli

Til konsertarenaen

  • Konserten starter kl 19.30, være ute i god tid.
  • Det er mange som skal reise med shuttlebuss og ordinære ruter. Beregn god tid også inn til sentrum.
  • Shuttlebussene kjører kontinuerlig i tidsrommet 16.00 til 19.00.
  • Avgangsholdeplassser er Munkegata og Leüthenhaven.
  • Det er ikke mulighet for påstigning underveis.

Merk: Det er ikke mulig å reise med ordinære ruter til konsertarenaen. Siste avgang med rute 19 fra holdeplassene Sandmoen og Hurtigbåtterminalen er kl 13.15.

 

Klikk på kartet for å se større bilde
Transport til Springsteen 1

Fra konsertarenaen

Etter konserten vil det gå shuttlebusser fra konsertarenaen til sentrum. Det er kun mulighet for avstigning på holdeplassene Tonstadkrysset og Tempe kirke før den når sentrum som er endeholdeplass. Shuttlebussen vil ha samme avgangsområde i Granåsen som ved ankomst. Følg skilting på arenaen.

 

Klikk på kartet for å se større bilde
Transport til Granåsen

Informasjon vedrørende billettkjøp

Billett til shuttlebussen til og fra Granåsen Arena må kjøpes på forhånd. Bussbilletten koster kr 100,- tur/retur og er kun å få kjøpt hos ticketmaster.no, eventuelt Narvesen og 7/11. For spørsmål vedrørende kjøp av billett/mistet billett, ta kontakt med Ticketmaster.

Merk: Det er ikke mulig å kjøpe billett ombord eller via ATB sine kjøpskanaler. Ta godt vare på billetten din, du trenger den også på vei hjem fra konserten.

Kjøp billett til shuttlebuss