Musikk

The Weeknd til Oslo Spektrum

THE WEEKND

‘STARBOY: LEGEND OF THE FALL 2017 WORLD TOUR’
 OSLO SPEKTRUM – 19. FEBRUAR

Billettsalg fredag 4. november kl. 09:00


Endelig er tiden kommet – vi kan puste lettet ut. Tiden alle har ventet på er her. The Weeknd kommer til Norge for å holde konsert. Kryss av i kalenderen – nå! 19. februar gjester han Oslo Spektrum. 4. november starter billettsalget.

En av neste års aller, aller viktigste konserter er booket. Norgesyndlingen snudde Oslo på hodet da han holdt en egen, eksklusiv showcase på Vulkan Arena i oktober i fjor, og til manges store skuffelse måtte den elskede canadieren avlyse sin opptreden som special guest på Rihanna sin europaturné som reiste på kryss og tvers i Europa i sommer.

Senk skuldrene – alt er spikret i stein. Popsensasjonen som har lykkes stort i å hybridisere en rekke sjangre med sin melankolske stil, tåkete produksjoner og tidvis lavtempo, støyende beats – gjester Oslo Spektrum i vinter, den 19. februar.

Låta «Starboy», som er gjort i samarbeid med de franske dansegulvorienterte ringrevene Daft Punk, ligger stødig og trygt på toppen av VG-lista i skrivende stund, og streames heavy daglig i vårt langstrakte land, på toppen av å være i vedvarende radiorotasjon blant flere av landets største og viktigste kanaler.

Hans forrige hit «Can’t Feel My Face», trenger strengt tatt ingen lengre presentasjon. Vi vet alle hvilke bølger denne låta skapte i Norge, og hvilken posisjon og innflytelse The Weeknd oppnådde med den.

The Weeknd - Starboy ft. Daft Punk (Official Video)
 

Billetter i salg fra 4. november, kl. 09:00