Musikk

Taylor Swift til Voldsløkka 26. juni 2020 🤩

Taylor Swift, en vår tids største superstjerner, har hatt massiv suksess siden hun ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2006. I 2020 er det ni år siden superstjernen gjestet Norge og det er en ære å melde at hun kommer til Oslo Sommertid og Voldsløkka 26. juni!

Billetter til Taylor Swift

Den tidligere country-popstjernen har gitt ut syv album, vunnet flere Grammy Awards (blant annet for Album of the Year og Best Pop Vocal Album), blitt kåret til Woman of the Year av Billboard og har over 43 millioner månedlige lyttere på Spotify.

«OMG! Dette er noe av det villeste jeg har vært med på. Å få selveste Taylor Swift til å spille en av veldig få konserter i Skandinavia, er en drøm som har gått i oppfyllelse. Hun kommer til å sette fyr på Norges største konsertarena, Voldsløkka, og vi forventer en kveld som går inn i historiebøkene! Det er ni år siden hun var i Norge sist og siden det har hun gitt ut fire album, levert en hel drøss av hits og vunnet de gjeveste priser.» – Peer Osmundsvaag, ansvarlig arrangør i All Things Live

Taylor Swift er født og oppvokst i Reading i Pennsylvania og begynte å vise interesse for musikk i en alder av ni, med Shania Twain som hennes største inspirasjon. Hun var bare 14 år da hun signerte en platekontrakt med RCA Records i 2004 og flyttet med familien til Nashville for å fokusere på musikken. Hun signerte deretter med Sony/ATV Music Publishing.

Med landeplager som «Shake it Off», «I Knew You Were Trouble», «Love Story» ++ er vi sikre på at dette blir en konsert du vil få med deg!

 

Les mer om hvordan du kan gjøre deg klar til billettslippet her!