Musikk

Sondre Justad utsetter comebacket

I mars skulle Sondre Justad spille konserter for første gang på to og et halvt år. Tusenvis av publikummere skulle få oppleve artisten i Oslo Spektrum. Slik blir det ikke.

Justad forteller at koronasituasjonen gjør det vanskelig å forberede konsertene og skaper for mye usikkerhet til at de kan gjennomføres som planlagt. 

– Det kjennes voldsomt kjipt og trist. Jeg var i Spektrum rett før jul, satt i salen der og så alt for meg. Dette hadde begynt å ta ordentlig form og vi var klare for å jobbe dag og natt frem mot mars. Å måtte utsette nå blir ei enorm omstilling.

– Vil se ansiktene i salen

Konsertene i Spektrum har vært under planlegging i to år, og vil bli de største han har gjennomført. Justad ønsker ikke at publikum skal få en nedskalert opplevelse som følge av koronarestriksjonene. 

– Det er veldig viktig for meg at konsertene gir oss følelsen av et sterkt fellesskap. Folk må kjenne seg trygge og frie, og vi må kunne være sammen, uten begrensninger. Dette skal bli de største og beste kveldene i mitt liv. Da vil jeg tett på menneskene. Jeg vil se ansiktene i salen, kaste meg ut i folkehavet og de må få synge med, uten munnbind. 

Dermed flyttes konsertene til november, og artistens prosjekt «Reisen til Spektrum» blir lengre enn tenkt. Justad forteller at dette åpner for å gi fansen som er med på reisen flere opplevelser i tiden frem mot nye konsertdatoer. 

– Kan bli både villere og sterkere

– Jeg har såvidt begynt omstillingen og ser på dette som ei utfordring. Jeg skal bruke tiden godt, slik at både «Reisen til Spektrum» og konsertene kan bli enda mer innholdsrike og betydningsfulle. Nå har jeg mulighet til å legge mer energi og kjærlighet i begge deler. Kanskje kan det bli både villere og sterkere, sier Justad.

Konsertene er flyttet til 18. og 19. november 2022. Kjøpte billetter gjelder for nye datoer.
Les mer informasjon her: https://www.ticketmaster.no/artist/sondre-justad-billetter/955016