Musikk

Reggae på Rockefeller

To reggae-legender er klare for Rockefeller! Både Lee «Scratch» Perry og Toots and The Maytals tar med seg sine island-beats og spiller opp til reggae-fest i Oslo.

Lee «Scratch» Perry  + Mad Professor

Jamaicanske Lee «Scratch» Perry – «father of reggae» og dub-pioner – skaper sammen med guyanske Mad Professor et unikt lydunivers av det dansbare, fengslende og stemningsfulle slaget.

Perry er en levende legende, som har vært produsent for en rekke stjerner fra Jamaica inkludert Bob Marley og The Wailers. Mad Professor er en av de største produsentene innen dub/reggae. han begynte samarbeidet med Perry på 80-tallet og har jobbet med navn som Sly & Robbie, Pato Banton, Jah Shaka og Horace Andy, samt popartister som Sade, Massive Attack og The Orb.

Opplev reggae-historie live på Rockefeller Scene >> Billetter kan dere kjøpe her >> bit.ly/2opEIj0

Lee Perry - I am the Upsetter 1982

 

Toots and The Maytals

Reggaelegendene Toots & The Maytals spiller sin første norgeskonsert på 35 år, når han gjør en eksklusiv konsert på Rockefeller i sommer!

The Maytals ble dannet som trio helt først på 60-tallet. I likhet med Bob Marley & The Wailers var Toots og gjengen blant de aller første jamaicanske artistene som fikk kontrakt med Island Records, og ble lansert på verdensbasis.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å se en av reggaens definitive gallionsfigurer >> Her finner dere billetter >> bit.ly/2opBs7y

Dette blir garantert god steming!