Musikk

Reggae på Rockefeller

Flere reggae-legender er klare for Rockefeller! Både Lee «Scratch» Perry og Toots and The Maytals tar med seg sine island-beats og spiller opp til reggae-fest i Oslo. I tillegg kommer Nico D for å lage god stemning på Rockefeller!

Kjøp billetter

Lee «Scratch» Perry  + Mad Professor

Jamaicanske Lee «Scratch» Perry – «father of reggae» og dub-pioner – skaper sammen med guyanske Mad Professor et unikt lydunivers av det dansbare, fengslende og stemningsfulle slaget. 

Perry er en levende legende, som har vært produsent for en rekke stjerner fra Jamaica inkludert Bob Marley og The Wailers. Mad Professor er en av de største produsentene innen dub/reggae. han begynte samarbeidet med Perry på 80-tallet og har jobbet med navn som Sly & Robbie, Pato Banton, Jah Shaka og Horace Andy, samt popartister som Sade, Massive Attack og The Orb.

Opplev reggae-historie live på Rockefeller Scene 14. juni.
Billetter kan dere kjøpe her

 

Toots and The Maytals

Reggaelegendene Toots & The Maytals spiller sin første norgeskonsert på 35 år, når han gjør en eksklusiv konsert på Rockefeller i sommer! Hold av datoen 11. juli! 

The Maytals ble dannet som trio helt først på 60-tallet. I likhet med Bob Marley & The Wailers var Toots og gjengen blant de aller første jamaicanske artistene som fikk kontrakt med Island Records, og ble lansert på verdensbasis.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å se en av reggaens definitive gallionsfigurer.

Her finner dere billetter! 

Nico D

Nicolas Albert Holter aka Nico D spiller på Rockefeller 9.juni! Han er den første, og hittil eneste norske reggaeartisten som har fått en nummer èn-hit på Jamaica. Her i Norge er han kanskje mest kjent for samarbeidet med Admiral P. – blant annet med spellemannsvinneren Engel, nå spiller han på Rockefeller.

Dette blir en fantastisk konsert – sikre deg billetter nå!

Billetter her!