Musikk

Radiohead til Oslo Spektrum!

RADIOHEAD

OSLO SPEKTRUM – 7. JUNI, 2017

Billettsalg fredag 4. november kl. 10:00


Radiohead med bandmedlemmene gjennom 30 år, Thom Yorke, Jonny & Colin Greenwood, Ed O’Brien og Philip Selway, spiller i Oslo Spektrum onsdag 7. juni 2017!

Radiohead har siden debutalbumet ”Pablo Honey” fra 1992 tatt fansen med på en musikalsk kvalitetsreise. Reisen har inkludert det tidløse og genierklærte albumet ”OK Computer”, mesterverket ”Kid A”, det omdiskuterte albumet ”In Rainbows”, og nå ”A Moon Shaped Pool”. Albumene viser bandets musikalske styrke gjennom 30 år.

De fem britene fra Oxford dannet Radiohead i 1985 og har, imponerende nok, klart å holde sammen i 30 år. Sammen har de satt standarden for en hel generasjon med britisk rock og visket ut grenser for hva som var lov innen poprockgenren. Bandet kommer for alltid til å stå igjen som ett av de viktigste og mest innflytelsesrike bandene innen sin stilart.

Radioheads siste album, ”A Moon Shaped Pool”, som kom ut i mai 2016, viser at bandet fremdeles lager meget bra musikk og er et av de mest toneangivende i vår tid.

Radiohead - Daydreaming
Goldstar (arrangør) er takknemlige over å endelig få ikoniske Radiohead tilbake til Norge etter 15 år, i relativt intim setting. Bandet ble nemlig nylig annonsert som headliner for Glastonbury 2017, der de kommer til å spille for over 150 000 mennesker.

Det er en enorm glede å kunne ønske velkommen til en intim kvalitetskonsert med selveste Radiohead i Oslo Spektrum onsdag 7. juni kl. 19.30!


Maks fire billetter per person.

Dørene åpnes: ca kl. 18:30
Serveringstilbud: øl/vin/alkoholfritt
Aldersgrense: Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen.

Lenke til billettsalg