Musikk

Palmesus suser videre

Det startet som en venners-venners-fest med grilling og pils på Bystranda i Kristiansand og utviklet seg til Skandinavias største strandfest. To kvelder på rad samles 13 000 festglade mennesker fra både inn- og utland med sand mellom tærne og Kygo, Fatboy Slim og Steve Aoki på scenen.

I 2009 hadde Palmesus sin spede start, med et oppstartsbudsjett på 78 000 kroner og en billettpris på 99 kroner. Kompisene Leif Fosselie og Heine Strømme ønsket å fylle sommeren i Kristiansand med noe etter tomrommet Quart etterlot seg. De hadde håpet på 200 fremmøtte, det kom 3000. I 2015 selger strandfesten ut 26 000 billetter, samt 9000 klubbilletter og omsetter for et åttesifret beløp.

PALMESUS OFFICIAL AFTERMOVIE 2014 HD

I fjor ble alle billettene revet bort for første gang. I år går det mot utsolgt 2 måneder før gjennomføring. Det er per nå kun et knippe fredagsbilletter igjen. Foruten en knallsterk line-up med navn som Kygo, Fatboy Slim, Fedde Le Grand og Steve Aoki på toppen av plakaten, kan festivalsjef Leif Fosselie melde om at publikum vil oppleve flere nyvinninger og et større festivalområde.

I år kan vi by på både større hoved- og VIP-område. Vi bygger også en flytende scene kalt «Electric Island», her vil utvalgte DJs pumpe ut musikk mellom konsertene. Som en pangstart på klubbnatten lover vi nyttårsaften-fyrverkeri på Bystranda etter siste artist har gått av scenen både på fredag og lørdag.


JFP_7671

Dessuten har vi mange kule partnere som bidrar med innhold på området, MTV lager sine største produksjon i Norge på Palmesus og vil ha daglige sendinger og egne fester, både Bentley, Lamborghini, Porsche, Koenigsegg og Rolls Royce kommer på besøk. Det er også flere nyheter på området som publikum vil kunne boltre seg i.

Byens hoteller har allerede vært utsolgt i lang tid; mer enn tre firedeler av Palmesus-deltagerne er nemlig tilreisende.

Vil du oppleve Skandinavias største strandfest må du være rask, de siste fredagspassene ryker i disse dager!

Skaff deg billett her!

Besøk Palmesus nettsider her

PS! Sjekk ut Billettservice på Facebook og Instagram for Palmesus-konkurranser!