Musikk

Førjulstemning med Nordic Tenors juleturne

Trioen Nordic Tenors klar med ny juleturne

Nordic Tenors er en kjent trio for mange og har i flere år vært selve startskuddet på julen. Med humor og flotte stemmer, har de besøkt og begeistret hele Norge. Nå legger de ut på juleturne igjen, og allerede begynner flere konserter å bli helt utsolgt. Derfor er det lurt å være ute i god tid med billetter.

Nordic Tenors har tatt med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen og kan by på alt fra kjente og kjære julesanger i ny drakt, via amerikanske slagere, til overraskende musikalske julegaver. Innslagene er vakkert komponert, og vi kan nesten garantere deg frysninger nedover ryggen.

Se Nordic Tenors synge O’Helga Natt på Beat for Beat:

Nordic Tenors - O Helga Natt (Beat for Beat 2012)

Humor

Nordic Tenors særpreg, foruten om særdeles flotte stemmer, er deres glimt i øye og humor. De vant i 2006 komiprisen som årets nykommer, og i ettertid blitt nominert til flere komipriser. Derfor er det ikke å legge skjul på at publikum kan glede seg stort til musikalske sprell.

Dette sier våre brukeromtaler om arrangementet

Showet har fått stjernevurdering 5 (full score) i brukeromtaler på billettservice.no. Les vurderingene:

lili2:

 «Dette var et fantastisk show som absolutt anbefales!
Heldigvis har jeg billetter også til 8.desember slik at jeg får nyte både de morsomme guttene og den aldeles nydelige stemmeprakten en gang til!»
Logen, Bergen
Heisann67:
«For en trio! Flotte stemmer, mye latter, jeg koste meg hele veien!»
Lillesand kirke,  Lillesand

Har du også lyst å få med deg trioen live? Se konsertdatoer og annen info her.