Musikk

Melodi Grand Prix 2015 i Oslo Spektrum

Det nærmer seg årets finale for de norske deltagerne i Melodi Grand Prix som går av stabelen 14. mars i Oslo Spektrum. I går ble låtene til artistene sluppet og årets deltagere kommer fra et bredt spekter av sjangere.

Det er de to tidligere MGP-deltakerne Mo og Tarjei Strøm skal stå for underholdningen som programledere under den 30 minutter lange vorspielsendingen. Mo som utegående reporter skal sjekke stemningen blant artistene backstage, mens Strøm skal lede sendingen. Sammen lover de å skape feststemning.

Den direktesendte finalen skal ledes av Kåre Magnus Bergh og Silya. I likhet med Mo og Tarjei Strøm har også Silya vært tidligere deltager i Melodi Grand Prix. Heller ikke Bergh er ukjent for Melodi Grand Prix da han tidligere har vært programleder for MGPjr, men det er hans første gang som programleder for voksenversjonen.

AlexandraJoner_MGP_FotoKimErlandsen_stor

Du kan høre årets MGP-låter på Spotify og Wimp!

Blant årets artister finner vi også flere kjente fjes. Elisabeth «Bettan» Andreassen, Raylee, Alexandra Joner og Erlend Bratland er noen av dem. Raylee så vi sist i Stjernekamp på NRK i høst hvor hun fort ble en av favorittene, mens Alexandra Joner først ble kjent som danser gjennom Dansefeber på TVNorge i 2007, men har nå gått over til en artistkarriere. Låten hennes «Cinderella» regnes som en av favorittene til å vinne den norske finalen. Ira Konstantinidis er nok den artisten færrest har hørt om, men låten hennes «We Don’t Worry» har blitt godt mottatt. Sammen med Mørland & Debrah Scarlett med låten «A Monster Like Me» er Ira blant de to artistene som er blitt listet i NRK P3.

Vinneren skal representere Norge i den internasjonale finalen Eurovision Song Contest i Wien i mai.

 

MGP 2015 - Alle artister

 

Vi gleder oss til Melodi Grand Prix! Skal du se på i år?

Har du lyst til å være i publikum under årets finale i Oslo Spektrum?

 

Finn billetter her!

 

 

InstagramButton