Musikk

Hvordan få en bra festivalopplevelse?

Hver sommer bruker vi tusenvis av kroner for å dra på festival for å nyte herlig musikk i solen, mens vi nyter en kald øl. Sommer og det å dra på festival går hånd i hånd, men det kan også bringe med seg fortvilelse, irritasjon og anspente vennskap. Så hvordan kan man sørge for at du og vennene dine får en fin festivalopplevelse?

 Vi gir deg tipsene!

Ikke være den kjipe vennen som ser på konserten gjennom telefonkameraet og tar selfies hele tiden, det er fint å ta et par bilder til senere, men ikke glem å være med i øyeblikket!

giphy_selfie

 

Det hører med å ta en øl til konsertene, men drikk med måte. Dersom en i vennegjengen blir for full ødelegger det for hele gruppen.

giphy_drunk

 

Når du er på festival må du bare godta at skal du på do, så skjer det på et trangt festivaltoalett.

giphy_disagree02

 

Det er ikke alltid man klarer å bli enig om hvilke artister man skal se, så det kan være lurt å planlegge på forhånd og være villig til å inngå kompromiss på hvem man skal se.

giphy_disagree

 

Det fine med festivaler er at man får valget mellom mange ulike konserter på samme sted, så ikke vær redd for å sjekke ut en artist du ikke har hørt før, kanskje finner du en ny favorittartist.

giphy_ok

 

Dersom gruppen bestemmer seg for å dele seg opp, bli enig om når og hvor dere skal møtes igjen, da det ofte kan være vanskelig å få meldinger til å gå gjennom med så mange mennesker på samme sted. Sørg også for at mobilen er fulladet før man dra. Blir man stående alene uten strøm kan det bli vanskelig å finne igjen hverandre.

giphy_phone

 

I Norge har vi til tider ganske ustabilt vær, så husk å sjekke værmeldingen før du drar og ta med deg både solkrem og en lett jakke dersom du har mulighet til det.

giphy_mean_girls

Ikke glem å spise og drikke vann underveis! Det kan bli veldig lange og varme dager når man er på festival.

giphy_food

 

På tredje dagen kan det være vanskelig å holde humøret oppe, man er sliten, trøtt og solbrent. Trøst deg med at du er ikke alene.

giphy_sunburn

 

Sist, men ikke minst husk at du endelig er på festivalen du har gledet deg til i månedsvis, nyt det!!

giphy_dance

 

Skal du på festival i sommer? Sjekk ut hvilke festivaler du burde få med deg HER!

InstagramButton