Musikk

Hjerteknuseren Shawn Mendes returnerer til Norge!

Den kanadiske hjerteknuseren Shawn Mendes kommer tilbake til Norge og oppgraderer til Telenor Arena med et gigashow den 19. mai 2017 som en del av hans ”Illuminate”-turné!

Den enorme suksessen til Mendes kan måles i flere parametere. Han har hatt flere dusin utsolgte show verden over, fått fantastiske kritikker for sine album og singler, og oppnådd rekordsettende streamingtall. Han må også krediteres som en av de flinkeste til å knytte bånd med fansen sin på sosiale medier, der han har millioner av følgere.

– ”Etterspørselen har vært stor etter hans forrige besøk. Derfor tenker vi at det er helt på sin plass at Shawn Mendes inntar Telenor Arena denne gangen.– Mark Vaughan, arrangør Atomic Soul.

Shawn Mendes hylles som et internasjonalt låtskrivertalent av rang, og med en musikalsk begavelse som er få forunt, har han kapret oppmerksomheten til yngre og eldre fans over hele verden, samt noen av de største personlighetene innen popmusikken. Det var Andrew Gertler som oppdaget unggutten på Vine og fikk ham signert på ærverdige Island Records. Det tok ikke lang tid før det unge tenåringsidolet hadde satt sammen sitt første studioalbum. På debutalbumet ”Handwritten” finner vi hits som ”Stitches” og ”I Know What You Did Last Summer”.

Shawn Mendes - Stitches (Official Music Video)

”Stitches” stormet hitlistene i hele verden, og er allerede streamet over 500 millioner ganger på Spotify. Han er den yngste artisten som har oppnådd 1 billion streams, blitt kåret til en av de mest innflytelsesrike mennesker under 30 av Forbes Magazine og er en av de aller yngste artistene gjennom tidene som nådde en førsteplassering på Billboard 200- listen.

Mendes gleder seg til å spille for det norske publikummet igjen:

”Jentene her er helt nydelige. Hvordan du får oppmerksomheten min? Du trenger bare å være morsom”, har Mendes tidligere uttalt.

23. september kommer Mendes med det nye albumet sitt ”Illuminate”, og vi gleder oss.

Det er et storslaget show som følger Shawn Mendes til Telenor Arena og det vil bli en minnerik opplevelse for både han og de norske fansene. Velkommen til en stor festkveld den 19. mai 2017!

Billetter i salg via ticketmaster den 16. september klokken 09.00