Musikk

Harry Styles kommer til Norge!

Sensasjonen og idolet Harry Styles kommer til Norge med sin solo-turné!

Grunnet enorm etterspørsel har Harry Styles lagt til 59 nye datoer på sin utsolgte verdensturné! Han spiller i Oslo Spektrum onsdag 21. mars 2018.

Den første delen av «Harry Styles Live On Tour» starter i september, og besøker en rekke intime scener over hele verden. Den andre delen sparkes i gang i Basel (Sveits) i mars 2018, og avsluttes i Los Angeles i juli. Det er en sann glede å endelig kunne fortelle at Harry tar turen til Oslo 21. mars!

 

Billetter i salg fredag 16. juni kl. 09.00.

 

Harry Styles seilet inn på toppen av hitlistene over hele verden da han slapp sitt selvtitulerte debutalbum i mai. I USA toppet han Billboard 200 med over 230.000 solgte album digitalt og 193.000 fysiske album. Dette er ny rekord for en britisk mannlig artist i lanseringsuken, siden Nielsen Music begynte å rapportere salget i 1991. Den historiske debuten i Amerika er en del av Harrys massive internasjonale suksess som #1 på listene i over 20 land, inkludert USA, Storbritannia, Canada, Australia, Holland og Belgia, samt flere steder i Sørøst-Asia og Midtøsten.

Dette blir garantert et «hvor var du da Harry Styles gjorde sin første solokonsert i Norge?» -øyeblikk. Sett alarm på mobilen, dette blir utsolgt!

Harry Styles Live On Tour 2018 World Tour

Det ordinære billettsalget starter fredag 16. juni via livenation.no og ticketmaster.no.

Forsalget «Invitation-presale» starter onsdag 14. Juni kl. 09.00.
Registrer deg her: https://harrystyleseurope.ontouraccess.com/ Det er mulig å registrere seg fra nå til søndag 11. juni kl. 22.00 (Vennligst merk at registrering ikke garanterer tilgang på forsalget, se mer info under).

 

HVORFOR HAR HARRY STYLES INNGÅTT PARTNERSKAP MED TICKETMASTER?
Harry bryr seg om sine fans og forstår at det kan oppstå situasjoner hvor det er flere som ønsker å se han på turné, enn det er tilgjengelige billetter. Han ønsker at billettene skal havne hos han fans. Derfor samarbeider han med Ticketmaster for å selge billettene til turneen gjennom en pre-sale-invitasjon som ved bruk av en unik fan-first teknologi gir oss muligheten til å skille fans fra billetthaier og roboter for å fordele billettene mer rettferdig.

VENNLIGST MERK:
Registreringen kvalifiserer deg ikke automatisk til å motta en kode. Får du registrert deg vil du være med i trekningen av en kode. Selv om du mottar en unik kode, er du ikke garantert billetter, det er førstemann til mølla. 

LES MER HER.